Létezik olyan hagyományos nyomógombos telefon, amelyik képes a beszélgetések rögzítésére?
Igen, üzenetrögzítőnek hívják.
Kevés belőlük a digitális.
Köszönöm.
Azt hiszem nem jól tettem fel a kérdést. A telefonon folytatott telefonos beszélgetést szeretném rögzíteni. Nyomógombos telefonnal SD kártyára.
Igen, az üzenetrögzítő ezt is tudja - magnószalagra, persze.
Az asztali készülékek általában !nem! tudják kezelni az SD kártyát.
Mint mondtam: annyira ritka, hogy gyakorlatilag NEM létezik.
De talán meg kellene kérdezni egy profi kereskedőt, ő talán tudna mutatni.
Vagy keresni az interneten. Gugli csodákra képes :-)
úgy vettem egy nyomógombos nokiát vagy tíz éve, hogy rögzíthetem vele az épp aktuális beszélgetést, mert a munkámhoz nagyon kellett...
nos lehetett rögzíteni, de csipogott beszélgetés közben...ezt hallotta a másik fél is, ráadásul zavaró volt..
azóta csak kamu reklám van erről, igazából a forgalomban lévő, könnyen elérhető készülékek nem tudják. Na persze az emberek nem hülyék, és akinek nagyon kell ez a funkció, az kis melóval megoldja...ráadásul úgy, hogy a telóhoz nem nyúl műszakilag.
Egy jobb harmadéves hiradástechnikumi hallgató lazán megcsinálja, hogy rögzíthess beszéd közben...
...mert nincs hagyományos nyomógombos teló, ami képes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!