Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hagyomanyos GPS avagy Okos...

AspireV3 kérdése:

Hagyomanyos GPS avagy Okos telefon?

Figyelt kérdés
Valaki meg tudna nekem mondani hogy mert jobb egy hagyomanyos GPS mint egy okos telefon navigacios rendszere? a hagyomanyos gps ha jol tudom internet kapcsolattal nem rendelkezik es a forgalmi viszonyokrol fogalma nincsen elletnetbe egy okos telefonnal ami ha nagyobb forgalom fennakadast eszlel azonnal ujra tervez. megeri egyatalan gpst venni?

2015. jún. 5. 23:25
 1/8 anonim ***** válasza:
2015. jún. 5. 23:53
 2/8 Koplárovics Béci ***** válasza:

Egy esetben van gond, ha a telefonodat használod navigációnak: ha hívnak és fel kell venned (kihangosítóval vagy headsettel, természetesen). A hívás közben ugyanis nem biztos, hogy vissza tudsz lépni a navigációra, és addig eltévedsz :)

Egyébként egyetlen nagy előnyt tudnék mondani a rendes navihoz: kapsz hozzá ahhoz az adott készülékhez tervezett tartót. Telefonhoz ilyet nem kapsz, így a kép nem biztos, hogy annyira stabil lesz.

2015. jún. 6. 00:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Meg mondjuk egy masik aspektusa a tortenetnek hogy ha teszem azt Hollandiabol levezetsz Del-Franciaorszagig es 13 oran keresztul szivja a telefon navija a mobilnetet, akkor azert erdekes szamlat fogsz kapni a ho vegen.
2015. jún. 6. 14:29
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 - Offline navigáció is létezik telefonra.
2015. jún. 6. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Manapság már nem érdemes GPS-t venni. Én pl nem fizetek az adatkapcsolatért, tehát nekem nem tervez újra semmit a forgalom függvényében, ugyanúgy működik mint a sima GPS.

Esetleg ha autón kívül használod, akkor a GPS elmegy elemről/aksiról is óráig, ez talán az egyetlen különbség.

2015. jún. 6. 17:08
 6/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!! :)
2015. jún. 7. 16:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Maradok a telefonnal egyenlore, autos toltom van hozza, a telefon kihangositas kozbe is mutatja a gps kepet, illetve a forgalmi okokbol torteno ujra tervezese nagyon hasznos es jo dolog. En egy angliai nagy varos kozelebe elek es a dugok szinte mindennaposak. Sok perces/oras varakozastol ment meg :)
2015. jún. 7. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem Sygic van a telefonomon, mindazonáltal vettem egy Garmint is. Részint, mert a telefonom rövid időn belül aggasztóan felforrósodott, részint pedig Németországban többször előfordult olyan időjárás, amikor percekbe telt megtalálnia magát. Sőt olyan is előfordult, hogy menet közben szakadt meg a műholdkapcsolat percekre.

Meg egyébként is: Ha igazán jó kávét akarok inni, azt kávéfőzőben csinálom meg.

2015. jún. 7. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!