Hagyomanyos GPS avagy Okos telefon?
Egy esetben van gond, ha a telefonodat használod navigációnak: ha hívnak és fel kell venned (kihangosítóval vagy headsettel, természetesen). A hívás közben ugyanis nem biztos, hogy vissza tudsz lépni a navigációra, és addig eltévedsz :)
Egyébként egyetlen nagy előnyt tudnék mondani a rendes navihoz: kapsz hozzá ahhoz az adott készülékhez tervezett tartót. Telefonhoz ilyet nem kapsz, így a kép nem biztos, hogy annyira stabil lesz.
Manapság már nem érdemes GPS-t venni. Én pl nem fizetek az adatkapcsolatért, tehát nekem nem tervez újra semmit a forgalom függvényében, ugyanúgy működik mint a sima GPS.
Esetleg ha autón kívül használod, akkor a GPS elmegy elemről/aksiról is óráig, ez talán az egyetlen különbség.
Nekem Sygic van a telefonomon, mindazonáltal vettem egy Garmint is. Részint, mert a telefonom rövid időn belül aggasztóan felforrósodott, részint pedig Németországban többször előfordult olyan időjárás, amikor percekbe telt megtalálnia magát. Sőt olyan is előfordult, hogy menet közben szakadt meg a műholdkapcsolat percekre.
Meg egyébként is: Ha igazán jó kávét akarok inni, azt kávéfőzőben csinálom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!