Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ciki ez az egyik barátnő...

Miért ciki ez az egyik barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm belesett egy sztárba és szerinte ciki az ha a szülei vagy valaki tudja ezt.Miért ciki ez neki??
2010. márc. 1. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A legegyszerűbb, ha tőle magától kérdezed meg. :) Azért van egy pár ötletem. Lehet, hogy azért tartja cikinek, mert egy sztárba belezúgni olyan ,,tinis", és ő már túl van ezen az időszakon. (Nem tudom, nem írtad, mennyi idősek vagytok.) Lehet, hogy azért, mert úgyis tudja az ember, hogy egy sztár azt sem tudja, hogy ő létezik, a legtöbb esetben ezer kilométerekkel messzebb lakik, és teljesen más környezetben él, mint mi - ezért az érzés reménytelen. Talán fél, hogy kiröhögik, amiért ilyen lehetetlen érzelmeket táplál egy elérhetetlen ember iránt. Lehet, hogy a szülei vagy a ,,valakik" nem szeretik a sztárt, vagy nekik nem tetszik... :D Nem tudom. Az mindenesetre igaz, hogy az ember egy bizonyos életkorban szeret rajongani, beleszerelmesedik egy-két híres emberbe (és tudja, hogy úgysem elérhető, de miért is ne? :) ), aztán kiszeret belőle... Szóval, kamaszkorban és környékén ez szerintem normális, mindenki átesett rajta (vagy majdnem mindenki), nem tudom, miért tartja gáznak. :)
2010. márc. 1. 12:38
 2/2 A kérdező kommentje:
értem köszi!! már kérdeztem tőle hogy miért tartja cikinek de nem mondott rá semmit! amúgy 13 éves!
2010. márc. 1. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!