Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez ciki lenne, a jövőbeli barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Lassan 8 éve, hogy meghalt édesapám, és így nincs aki megtanítson csajozni, meg a többi férfi dologra.
Egyáltalán, mit fog szólni, hogy nem él már az apám?
Visszataszító?
16F
2011. ápr. 19. 19:08
1/5 anonim válasza:
Az internet tanít meg csajozni. nem tudtad?
2/5 anonim válasza:
Nekem is kis koromban meghalt az anyukám és nálunk sem volt aki a hugomat (akkor 7éves volt, most 21)megtanítsa a "csajos" dolgokra. Amúgy meg nincs benne semmi visszataszító, sajnos ez történt, el kell fogadni.
3/5 anonim válasza:
Egy lánynak csak könnyebb, hogy annál kevesebb rokonnak kell megfeleljen.
Egyáltalán nem lesz gáz.
Csajozni meg nem az apák tanítanak manapság...
4/5 anonim válasza:
Már miért lenne visszataszító? Nyugodj meg, ebben aztán semmi "ciki" nincsen. Sajnálatos dolog, de nem ciki. A jövőbeli barátnőd valószínűleg büszke lehet majd rád, hogy apukád nélkül is két lábbal állsz a földön.
5/5 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm ilyen helyzetben van. Sosem értettem, hogy mi az hogy nem tanult meg csajozni. Szerintem az jön(ösztönből). egyébként meg internet igen...és a barátaid sem csajoznak? velük nem beszéltek lányokról?:D egyszerűen csak félsz kezdeményezni, nem azzal van gondod hogy nem tudsz csajozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!