12 évesen nagyon ciki hogyha nincs olyan nagy mellem?
Figyelt kérdés
a 72cm az nagyon kicsi?? vegyek melltartót vagy ne ?? és ha vennék akkor van ilyen kicsi méret??2011. nov. 8. 21:05
1/5 anonim válasza:
nem kicsi, lesz abból még 85.
és amúgyis a kosárméret számít. az mekkora?
2/5 A kérdező kommentje:
azt nem tudom majd holnap lehet lemérem most nincs kedvem fáradt vagyok érdekes nap volt nekem :) amúgy köszii :))
2011. nov. 8. 21:15
3/5 anonim válasza:
azt nem tudod lemérni. a melltartó cimkéjében van
4/5 Stella90 válasza:
szerintem 12 évesen ne azzal foglalkozz, mekkora a melled...elég ha 5 év múlva aggódsz, ha még mindig ugyanakkora...vagy a mai 12 éveseknek az a legfőbb problémájuk, hogy mekkora a mellük? hát elég szar világ köszönt majd ránk...
5/5 anonim válasza:
nekem az a legnagyobb gondom hogy nincs az osztályban barátnőm -.- ja és hogy az autista tesómmal vagyok egy szobában
az osztályból van olyan akinek szerintem nagyon kicsi mert nem látszik egy kis dudor de én azt lesz@rom magasról hogy kinek milyen
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!