11/20 A kérdező kommentje:
Tobb embertől is hallottam
H a bal oldalinak kidulledt béka szeme van ... Ez igaz ?!
2015. jún. 17. 23:48
13/20 anonim válasza:
Nincs béka szeme -.- ez csak egy előnytelen kép. A jobb oldali krumpli orrát még nem mondták? furcsa...
14/20 anonim válasza:
Jobb. Felall a jobb oldalira.. :DD
15/20 A kérdező kommentje:
Köszi ✌️ Pont a Jobb oldalival beszélsz 😂✌️😘
2015. jún. 18. 11:25
16/20 anonim válasza:
Sejtettem, hogy te vagy az. Te tetted fel kérdésnek ha nem tetszik a válasz akkor ez van. A bal oldali csaj sokkal természetesebb és szebb, mint te a műszőrrel és a kg festékkel,ami egybe tartja az arcodat. Smink nélkül tegyél fel te is képet ha olyan kiegyenlített küzdelmet akarsz. Mit kell hozzá hasonlítgatnod magad a másik csajhoz? Nem minden a külső és sztem te a bal oldali csaj elleni uszításodból ítélve eléggé rohadsz belül a féltékenységtől.
17/20 A kérdező kommentje:
Ird be h Turi Dominika instagamm es azon találsz smink nélküli képet eggyett .. De nem kell őket kommentálni de azon vagy egy anélkül ...
2015. jún. 18. 12:57
18/20 A kérdező kommentje:
Nem rohadok csak megkérdeztem h melyik jon be jobban .. Ízlések es pofonok ... Valakinek ez Vlkinek amaz ... Nem tetszhet mindekinek ugyanaz .. 😂😘
2015. jún. 18. 13:00
19/20 anonim válasza:
A jobb oldali. De amúgy karóba lehet húzni mind a kettőt csak arra jók!
20/20 anonim válasza:
Akkor csak idióta vagy. Ha tudod, hogy valakinek ez valakinek az mi értelme a kérdésednek? Ásd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!