Miért néz és követ ez a csaj?
Figyelt kérdés
Lágy vagyok, és van egy tőlem fiatalabb csaj. Ott lakik ahol én ill oda is jár suliba. Beérek a buszmegbe és folyton figyel. Felszállok, akkor valahova a közelembe ül. Várom a csatlakozást és odaáll mellém, figyel folyamatosan. A suliba vezető útat gyalog teszem meg, akármerre megyek jön utánam. Több útirányon elérhető az iskola, akármelyiket választom arra jön, szorosan mögöttem. Suliba is ha összefutunk bámul mintha muszáj lenne. Ha a barátaimmal állok persze ott áll meg mellettünk és les. Ha beszállok barátom autójába, elindulunk, megáll és végignézi ahogy elmegyünk autóval. Lassan egy éve bambul és követ. Van pasija, gondolom nem a csajok jönnek be neki.. Miért csinálja ezt? Nagyon idegesít, egy éve ez megy.köszönöm a válaszokat!2015. jún. 10. 13:11
1/7 Kései Sirató válasza:
Én tutira megkérdezném, hogy miért csinálja.
2/7 anonim válasza:
lehet ismerkedni akar veled csak nem mer hozzád szólni ...nem tudom jobb ötletem nincs. De azért kérdezd meg miért csinálja
3/7 A kérdező kommentje:
Én elhiszem hogy barátkozni akar, de akkor Jöjjön oda és mondja.. Ne pedig odaáljon szembe velem és bambuljon. Olyan mintha az árnyékom lenne, de komolyan. Teljesen más a stílusuk, ő emo vagy mi, én meg inkább a nőies dolgok fele hajlok. Vannak barátai is ahogy látom. De már szabályosan irtózom tőle.
2015. jún. 10. 14:35
4/7 A kérdező kommentje:
Stílusunk*
2015. jún. 10. 14:36
5/7 anonim válasza:
Hát elhiszem hogy idegesit..engem is nagyon felhúzna ezzel. Hát vagy tűrsz vagy szólsz neki hogy ezt hagyja abba
6/7 A kérdező kommentje:
De lehet ha meg szólok, akkor azért fog nézni a kis sunyi :D vicaverza helyzet, mert ha szólok azért, ha nem, azért néz. De a barátaim is felfigyeltek erre. Szállok fel a buszra és mögémtolakodik. Még a keresztneve is az mint nekem..
2015. jún. 10. 18:48
7/7 Kései Sirató válasza:
Én mindenképpen beszélgetnék vele. Lehet, hogy ki fog derülni valamilyen érdekesség. Esetleg foglalkozik ezoterikával és lát rajtad valamit, amiről te nem tudsz, vagy bármi más is lehetséges, szóval beszélj vele! Utána már nem fog úgy nézni még a legrosszabb esetben sem, hanem gondolom, max köszönni fog és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!