Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek rendes dolog az,...

Szerintetek rendes dolog az, hogy az anya megtiltja a gyerekének, hogy egy fajta zenét hallgasson?

Figyelt kérdés

Nem tudtam hova soroljam a kérdést, úgyhogy gondoltam, hogy az Egyéb kérdésekhez rakom.

Az a lényeg, hogy rendes dolog-e az hogy egy anya megtiltja a gyerekének hogy egy féle stílusú zenét hallgasson, és hogy megparancsolja neki, hogy az azelőtt hallgatott zenéit hallgassa? (ráadásul, ha azt a fajta zenét hallgatja, akkor letiltja a netet tőle)

2015. jún. 13. 08:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ja és nem tudom mi az a pendrive"

Hordozható adathordozó, amit USB portra lehet dugni. Ha távoli ismerős, akkor nyilván problémás átadni neki.

Teljesen érthetetlen. Nem tudom mennyi idős az anyuka, de aki a 70-es évek óta nőtt fel, az minden jogát elvesztette, hogy bármilyen zenét idegesítőnek tartson, amit a gyereke hallgat. A punkot nem lehet felülmúlni ezen a téren. Legfeljebb valami extrém svéd halálmetállal.

A számi népzene? Feladom. Csak nem Jobbik rajongó a mama és félti a gyermekét, hogy megfertőzi a finnugor rokonságtudat?

2015. jún. 13. 13:24
 12/13 1DBogi válasza:
Én biztos nagyon haragudnék az anyumra ha ezt csinálná. Ez nem rendes dolog. Főleg egy szülőtől nem. Nekik kéne a legjobban tudniuk milyen is ha korlátozva van az ember, ráadásul abban amit szeret. Mindenkinek azt kéne hallgatnia amit szeret
2015. jún. 13. 13:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszhoz: Pont ez itt a furcsa, hogy nem értem mi baja volt. Sőt, az ismerősöm akiről beszéltem visszaírt egy barátja gépéről, hogy egy veszekedésük közben megkérdezte az anyját, hogy mi baja van azzal a zenével, s nem tudott semmit sem mondani :)) Úgyhogy végül csak megengedte neki hogy hallgassa azokat a zenéket. Mindenképp köszönöm a válaszokat, kíváncsi voltam, hogy kinek mi a véleménye erről az esetről :D
2015. jún. 14. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!