Szerintetek rendes dolog az, hogy az anya megtiltja a gyerekének, hogy egy fajta zenét hallgasson?
Nem tudtam hova soroljam a kérdést, úgyhogy gondoltam, hogy az Egyéb kérdésekhez rakom.
Az a lényeg, hogy rendes dolog-e az hogy egy anya megtiltja a gyerekének hogy egy féle stílusú zenét hallgasson, és hogy megparancsolja neki, hogy az azelőtt hallgatott zenéit hallgassa? (ráadásul, ha azt a fajta zenét hallgatja, akkor letiltja a netet tőle)
"Ja és nem tudom mi az a pendrive"
Hordozható adathordozó, amit USB portra lehet dugni. Ha távoli ismerős, akkor nyilván problémás átadni neki.
Teljesen érthetetlen. Nem tudom mennyi idős az anyuka, de aki a 70-es évek óta nőtt fel, az minden jogát elvesztette, hogy bármilyen zenét idegesítőnek tartson, amit a gyereke hallgat. A punkot nem lehet felülmúlni ezen a téren. Legfeljebb valami extrém svéd halálmetállal.
A számi népzene? Feladom. Csak nem Jobbik rajongó a mama és félti a gyermekét, hogy megfertőzi a finnugor rokonságtudat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!