Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek rendes dolog az,...

Szerintetek rendes dolog az, hogy az anya megtiltja a gyerekének, hogy egy fajta zenét hallgasson?

Figyelt kérdés

Nem tudtam hova soroljam a kérdést, úgyhogy gondoltam, hogy az Egyéb kérdésekhez rakom.

Az a lényeg, hogy rendes dolog-e az hogy egy anya megtiltja a gyerekének hogy egy féle stílusú zenét hallgasson, és hogy megparancsolja neki, hogy az azelőtt hallgatott zenéit hallgassa? (ráadásul, ha azt a fajta zenét hallgatja, akkor letiltja a netet tőle)

2015. jún. 13. 08:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem rendes.

Felőlem hallgassa amit szeret.

Egy kivétel mégis csak van: Azért ne legyen mocskolódós, káromkodós.

Különben hallgassa úgy, hogy ne halljam,de a netről akkor sem tiltanám le. Ha meg folyna a mocsok a gyerekem szájából, na akkor azt biztos nem hagynám annyiban.

Milyen zenéről van szó?

2015. jún. 13. 09:22
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom ismered-e, de a Joik zenére gondoltam (nincs benne semmi csúnya szó, és számiul van).
2015. jún. 13. 09:27
 3/13 Shai-Hulud ***** válasza:

Egy esetben igen: ha ez neki valamiért elviselhetetlen.

Nem mindenki szeret mindenféle zenét, van, amitől nekem is égnek áll a szőr a hátamon.

Ha ez például az anya esetében is így van, akkor "megtilthatja" (azaz inkább megkérheti rá) hogy a gyerek a jelenlétében ne hallgassa, mert neki az nagyon nem jó.

De ha nincs jelen, vagy pl. fülhallgatóval hallgatja, akkor már ez az indok sem elfogadható.

2015. jún. 13. 09:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem ismerem. Most rákerestem és ha ez az, ebben semmi kivetnivalót nem találok, még jó is. :) Halkan hallgasd, ha meg nincs otthon akkor nagyobb hangerővel. Más megoldást nem tudok. Mi a baja ezzel a zenével?
2015. jún. 13. 09:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Pont ez az... úgy hallgatta (az ismerősöm akiről szó van) a zenét, hogy az anyja ne hallja, s egyszer véletlenül meghallotta, s kiszedte az internetes kábelt tőle, h ne legyen honnan halgassa (telefonján nem volt rajta). És nem megkérte rá, hanem azt mondta, hogy hogyha még egyszer meghallja hogy ilyen zenét hallgat, akkor letiltja az internetről (ez nem hangzik úgy, mint egy kérés, az inkább tiltás)
2015. jún. 13. 10:01
 6/13 A kérdező kommentje:
Az a baja, hogy a számik (finnországi nép) énekli (aztán hogy velük mi baja van azt nem tudom)... Ja és ahogy az előbb írtam, egy ismerősömről beszéltem... az anyja előtt kellett kitörölje a zenéket, az interneten nem tudja hallgatni (mostmár nincs is internete) mert az anyjának van egy programja amivel le tudja elenőrizni, hogy milyen linkeket nyomott be, s ha youtube-os, akkor megnézi... s ha láttja hogy olyan zenek, akkor ugyanaz az eset...
2015. jún. 13. 10:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Külön elmondanám, hogy én is hallgatok olyan zenét, de nekem ha meghallanák sem tiltanák le...
2015. jún. 13. 10:07
 8/13 anonim ***** válasza:

Nagy hacker a mama :D

Azt hittem rólad van szó. Nos, ha máshogy nem tudja hallgatni a zenét, töltsd le neki és add oda pendrive-on vagy valamin. Tegye rá a telefonra, vagy a gépre, jól rejtse ott el és meg van oldva,ha annyira akarja hallgatni.

Túlzás már amit anyuka csinál.. semmi ártalmas nincs ebben a zenében.

2015. jún. 13. 10:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy távoli ismerősöm.. nem tudunk találkozni (igazából a gyakorikérdéseken beszéltünk, de eleget üzeneteztünk ahhoz, hogy nekem ismerősnek tűnjön)
2015. jún. 13. 10:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Ja és nem tudom mi az a pendrive (gondolom olyan mint a dropbox), de egyébként sincs internete, úgyhogy nem lehet semmit sem csinálni
2015. jún. 13. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!