Szerintetek rendes dolog az, hogy az anya megtiltja a gyerekének, hogy egy fajta zenét hallgasson?
Nem tudtam hova soroljam a kérdést, úgyhogy gondoltam, hogy az Egyéb kérdésekhez rakom.
Az a lényeg, hogy rendes dolog-e az hogy egy anya megtiltja a gyerekének hogy egy féle stílusú zenét hallgasson, és hogy megparancsolja neki, hogy az azelőtt hallgatott zenéit hallgassa? (ráadásul, ha azt a fajta zenét hallgatja, akkor letiltja a netet tőle)
Nem rendes.
Felőlem hallgassa amit szeret.
Egy kivétel mégis csak van: Azért ne legyen mocskolódós, káromkodós.
Különben hallgassa úgy, hogy ne halljam,de a netről akkor sem tiltanám le. Ha meg folyna a mocsok a gyerekem szájából, na akkor azt biztos nem hagynám annyiban.
Milyen zenéről van szó?
Egy esetben igen: ha ez neki valamiért elviselhetetlen.
Nem mindenki szeret mindenféle zenét, van, amitől nekem is égnek áll a szőr a hátamon.
Ha ez például az anya esetében is így van, akkor "megtilthatja" (azaz inkább megkérheti rá) hogy a gyerek a jelenlétében ne hallgassa, mert neki az nagyon nem jó.
De ha nincs jelen, vagy pl. fülhallgatóval hallgatja, akkor már ez az indok sem elfogadható.
Nagy hacker a mama :D
Azt hittem rólad van szó. Nos, ha máshogy nem tudja hallgatni a zenét, töltsd le neki és add oda pendrive-on vagy valamin. Tegye rá a telefonra, vagy a gépre, jól rejtse ott el és meg van oldva,ha annyira akarja hallgatni.
Túlzás már amit anyuka csinál.. semmi ártalmas nincs ebben a zenében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!