Nem tudom, mit csináljak, bemenjek vizsgázni? Többi lent.
Szóval,az van,hogy ez már utóvizsga lenne,mert egyszer már,meghúztak belőle.. Most nem mennék bele,hogy mi a szak,de nem szeretem,szeptembertől valószínűleg halasztok.Persze oké,hogy egy próbát megér,meg ráadásul,már csak ez a tantárgyam hiányozna,de az a baj,hogy szóbeli lesz.A tanár rosszindulatú,de azt aláírom,hogy okkal buktatott meg,mert nem tudtam a tételt,-bár hozzá teszem,sztem eleve nem voltam neki szimpi,mert volt olyan,aki még annyit se tudott,mint én,és annak segített- na mindegy.A lényeg,hogy elég érzékeny vagyok,és rosszul esett,hogy legutóbb a pofámba röhögve buktatott meg. Az a baj,hogy ezeket a dolgokat magamra veszem.Még egyszer mondom,nem tudtam a tételt,illetve én azt hittem,hogy tudom,de nem jót tanultam meg,na mindegy,de egész lelkes voltam,amikor kihúztam,erre ő,mivel nem jót mondtam,szépen a pofámba röhögött.Meglehetne csinálni máskor is ezt a tantárgyat,csak az is bennem van,mi van ,ha olyat húzok,amit tudok? Kb. a tételek felét tudom,nagyjából..
Érdemes így bemenni,vagy jobb,ha megkímélem magamat az újabb kudarctól?
Jaj,aranyos vagy,köszönöm! :) Nem is számítottam rá,hogy ilyen választ kapok.
Igazából,halasztani mindenképpen halasztok,ha most átmennék akkor is,de akkor lehet,hogy mégis bemegyek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!