Bemenjek e vizsgázni?
persze!
életem legnagyobb (na jó talán nem) hibája volt, hogy nem mentem be egyik vizsgára, amiről kiderült, hogy mindenkinek meglett, mert lehetett puskázni...
persze, hogy menj be, mert sosem lehet tudni, hogy mi lesz a vizsgán. Lehet, h simán meglesz. Pótvizsga általában nehezebb...legalábbis nagyobb a nyomás, h sikerüljön.
Nekem volt olyan vizsgám, h küldött a tanár egy mailt, h akinek nincs meg az átlaga, annak felelnie kell...felkeltem, bementem, bár tanulni nem volt kedvem, de jófej volt a tanár, és aki bement, annak automatikusan megadta a jobbat felelés nélkül. Akkor kicsit pipa voltam, mert öt percért utaztam egy ótár, és keltem hajnalban, de aztán beültünk a többiekkel egy forralt borra, és virult a fejünk, h a semmiért lett jobb jegyünk.Ráadásul jót dumáltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!