Hogyan tanuljak meg gitározás közben énekelni?
Figyelt kérdés
A számokat el tudom játszani, csak az éneklés nem megy mellé...Tudtok valamilyen tippet adni?2010. febr. 27. 12:18
1/6 anonim válasza:
ez jó kérdés, mert nekem is ugyanez a problémám, nem tudok egyszerre két felé figyelni...szerintem sok gyakorlás, mindkét agyféltek tornáztatása, vagy lehet erre születni kell....nem tudom
2/6 anonim válasza:
Szerintem is gyakorlás. Én úgy csinálom, hogy valahogy agyban elkülönítem a kettőt. Kezem magától mozog szinte, én pedig az éneklésre figyelek. Valamit mindig elrontok, de gyakorolni kell.
4/6 anonim válasza:
nekem is mindig ez volt, demostanában vhogy az van h reflexszerűen éneklem a dalt szinte észre se veszem h kinyitom a szám, pedig éneklek ,de csak a gitározásra figyelek.
5/6 anonim válasza:
Gyakorlás! Én nekem is ez volt a problémám reégen de most már megy próbáld először a gitározást megtanulni, hogy az automatikus legyen.Vagy a másik tanács az, hogy játszad le a számot és gitározz közben, te meg majd hallod hogy mikor mi jön.később már énekelhetsz is rá és aztán zene nélkül is megy.
6/6 anonim válasza:
Figyi, egyszerűen csak hagyd, hogy megtörténjen... hogy menjen. Ne gondolkozz. Csak játssz! :)
De ezt csak akkor lehet, ha kigyakoroltad... nagyon. És nem kell figyelni a kezedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!