Mikor ordítottál istenigazából? Lehet lelki-fizikai fájdalom, kimerülés, stb.
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 17:07
11/20 anonim válasza:
Mikor a barátom szakított velem... msn-en :S előtte 2 órával még ment az így szeretlek úgy szeretlek :S
12/20 anonim válasza:
2008 nyarán egy szép nyári napon úgy keltem, hogy fáj a hasam, görcsölgetett... Aztán délutánra felment a lázam és szó szerint szülési fájdalmaim voltak, mintha egy láthatatlan késsel szurkodtak volna.. Altatóért könyörögtem az anyámnak, hogy ne legyek a tudatomnál, mivel még a migrénem is előjött! Kapartam a falat, sikítottam, bőgtem mint egy őrült, a doki kijött mentőt hívott bevittek teljesen kivizsgáltak és semmit nem találtak ami okozhatta a fájdalmaimat. Utána még 3 napig maradt a fejfájásom.
13/20 anonim válasza:
Talán múlt héten, a párnámba. Feszültséglevezetés, ki voltam merülve és haragudtam a vilrágra.
14/20 anonim válasza:
2010.02.26.
alé, soha ne add fel,
alé, soha ne add fel,
alé, soha ne add fel,
Hajrá debrecen.
meg még hasonló szurkolói biztató dalok a B középből. jó volt, még most is be vagyok rekedve.
15/20 anonim válasza:
Amikor csalódtam valakiben,amikor mérges voltam valakire(mééérges??az nem kifejezés!)..
16/20 anonim válasza:
Tegnapelőtt rockkoncerten:) Huhh, fájdalomtól talán amikor kiderült, hogy barátom megcsalt. Lassan 3 hónapja, hogy szakítottak velem (egy másik srác), akkor csak bőgtem. Szal ordítani nem szoktam, inkább sírok.
17/20 anonim válasza:
Tegnap "NINCSENEK PROBLÉMÁIM!" na most ezt teli torokból üvöltözve.. Ez olyan, hogy nem vagyok éhes közbe mégis kajálok. xD
18/20 anonim válasza:
Amikor (9 hónapja) megtudtam, meghalt a barátnőm... Nem kívánom senkinek az érzést! Gyuszi, 19
19/20 anonim válasza:
megtudtam HOGY meghalt a barátnőm. Kimaradt a "hogy".
20/20 anonim válasza:
Beestem egy vonat alá, és levágta a lábam.
Az első pillanatban nem is fájt...
De aztán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!