Mikor ordítottál istenigazából? Lehet lelki-fizikai fájdalom, kimerülés, stb.
Ez a aranyos, az injekciós sztori. :)
Én sajnos vagy nem sajnos, mindegy. Olyan típus vagyok aki ha nem sikerül valami vagy mérges vagyok vagy ideges vagy bármi van, akkor annak hangot adok és üvöltök. :D Vagyis inkább csak jó mély hangon kiáltok egyet vagy hörgök vagy, hogy fogalmazzam meg. Ez a környezetemnek általában vicces amitől én is mindig nevetek, szóval ez egy fajta feszültség oldás nálam. Ha viszont dokinál ér valami fájdalom, akkor sosem adok ki semmilyen hangot, szép csendben tűrök. Szóval fájdalom hatására nem szoktam ordítani, inkább csak azon ha valami szerencsétlen dolgot csinálok. pl. belerúgok az asztalba vagy valami, de akkor se a fájdalom miatt hanem, mert milyen béna vagyok és pillanatok alatt felidegesítem magam. :D
szegények.. :/ nekem eddig csak a dédim halt meg, de nem is sírtam, mert kicsi voltam még, kb 7 éves.. és a kapcsolatunk se volt túl szoros,ritkán találkoztunk a távolságtól.
Ennek a görényesnek viszont örülök h csak mélyen aludt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!