Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek Istennek tetszik...

Szerintetek Istennek tetszik a napiszar?

Figyelt kérdés
Gyűlöletről szól az egész oldal. Embertársaink és beteg emberek csúfolásáról. Az ember azt hinné, hogy óvodában véget ér a csúfolódós időszak. Isten miért hagyja ezt? Engem is feltettek a húgommal. Azóta mindenki azzal vádol, hogy szeretkezünk. Ez hazugság. A kép csak móka volt. ( [link]
2010. febr. 26. 12:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Isten haragszik a kis kur.vákra is, mellesleg meg is érdemlik, hogy oda kerüljenek. Máskülönben nem hagyná,hogy kitegyék őket nem? :D
2010. febr. 26. 15:24
 12/24 anonim ***** válasza:
a linken a "nap szépe " kép van
2010. febr. 26. 15:26
 13/24 anonim ***** válasza:

ez az?

[link]

2010. febr. 26. 15:28
 14/24 A kérdező kommentje:
igen. az az a kép
2010. febr. 26. 15:38
 15/24 anonim ***** válasza:

14:04-vagyok

Ezer bocs, akkor ha az a csaj a húgod a képen dugnám. És ha te vagy a fiú akkor egy idióta vagy.

2010. febr. 26. 15:46
 16/24 anonim ***** válasza:

1: Nincs Isten, akkor mi van?

2: Te is nézed az oldalt, szóval ezzel a felfogással te is a pokolra kerülsz.

2010. febr. 26. 17:24
 17/24 anonim ***** válasza:
Isten nem nézi a napiszat, mert a mennybe még nem vezették be a kábelt, és a wifi hatósugarán is kívül esik :)
2010. febr. 26. 17:39
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát mivel nem került fel biztos tetszik neki
2010. febr. 26. 17:41
 19/24 anonim ***** válasza:

ettől az oldaltól majd magához tér pár ferde hajlamú eltévelyedett 15 éves gyerek! Asszem többet nem csinálnak olyat amitől felkerülnek az oldalra!

Én pl. Antiszociális vagyok és az embereknél jobban a primitív nyomorék vissza maradott hülye embereket utálom! Rasszista is vagyok, de szerintem Istennek evvel semmi problémája, hisz ő mit tett??! Mindenki tök zsidó volt erre jött ő, hogy na majd én megmutatom nektek és Jőn Kereszténység... Lázadjunk ellenük, de szép passzívan, a fű alatt.. Aztán amikor már minden el van veszve elkezdenek írni egy könyvet és minden széppel és jóval felruházzák.. Keresztre is feszítik.. De persze ebbe ő nem nyugszik bele, feltámad! Jó hanyagoljuk, szerintem mindenki ismeri a történetet. Nem hagyta volna, hogy Hitler azt tegye amit tett! Nem hagyta volna, hogy atom bomba bármikor is az eszünkbe jusson, ha nem értene vele egyet! És tudod, hogy miért nincs béke és megváltás a világon? Napi szar és hasonlók nélkül? Mert ez Isten állatkertje!

2010. febr. 26. 18:21
 20/24 anonim ***** válasza:
Az Első vagyok - az oldalon is - mint irtam báránykáim tetszik az oldal.
2010. febr. 27. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!