Szerintetek Istennek tetszik a napiszar?
14:04-vagyok
Ezer bocs, akkor ha az a csaj a húgod a képen dugnám. És ha te vagy a fiú akkor egy idióta vagy.
1: Nincs Isten, akkor mi van?
2: Te is nézed az oldalt, szóval ezzel a felfogással te is a pokolra kerülsz.
ettől az oldaltól majd magához tér pár ferde hajlamú eltévelyedett 15 éves gyerek! Asszem többet nem csinálnak olyat amitől felkerülnek az oldalra!
Én pl. Antiszociális vagyok és az embereknél jobban a primitív nyomorék vissza maradott hülye embereket utálom! Rasszista is vagyok, de szerintem Istennek evvel semmi problémája, hisz ő mit tett??! Mindenki tök zsidó volt erre jött ő, hogy na majd én megmutatom nektek és Jőn Kereszténység... Lázadjunk ellenük, de szép passzívan, a fű alatt.. Aztán amikor már minden el van veszve elkezdenek írni egy könyvet és minden széppel és jóval felruházzák.. Keresztre is feszítik.. De persze ebbe ő nem nyugszik bele, feltámad! Jó hanyagoljuk, szerintem mindenki ismeri a történetet. Nem hagyta volna, hogy Hitler azt tegye amit tett! Nem hagyta volna, hogy atom bomba bármikor is az eszünkbe jusson, ha nem értene vele egyet! És tudod, hogy miért nincs béke és megváltás a világon? Napi szar és hasonlók nélkül? Mert ez Isten állatkertje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!