Szerintetek Istennek tetszik a napiszar?
Figyelt kérdés
Gyűlöletről szól az egész oldal. Embertársaink és beteg emberek csúfolásáról. Az ember azt hinné, hogy óvodában véget ér a csúfolódós időszak. Isten miért hagyja ezt? Engem is feltettek a húgommal. Azóta mindenki azzal vádol, hogy szeretkezünk. Ez hazugság. A kép csak móka volt. ( [link] 2010. febr. 26. 12:16
2/24 anonim válasza:
istennek tetszik hogy primitív szarok pbálnak röhögni mindenen ami nem fér bele a szerencsétlen életükbe:D
4/24 anonim válasza:
Sztem Isten sunázná az "exbarátnőket"
5/24 A kérdező kommentje:
Nem féltek, hogy az ilyen kommentek után a pokolra juttok? Én csak együttérzésre vágytam.
2010. febr. 26. 13:50
6/24 anonim válasza:
Ehhez még az Isten se nyúlna bottal se
7/24 anonim válasza:
nem tudom megállni hogy be ne másoljak ide pár kommentetxD
*-*
Tokahontas V1.0 XDD
Gyerekriogatás mesterfokon ^^
# # 55 GatvedeR_08 Véleményezte:
február 10th, 2009 at 19:09
Amúgy ez eredetileg ugye ember vagy ahhoz hasonlító lény?
# # 56 meferi Véleményezte:
február 15th, 2009 at 00:42
puszi a sonkájára d*gadt g*ci
# # 57 bunko86 Véleményezte:
február 18th, 2009 at 20:04
ez is sz*rik akkorát mint egy kenyér
"nem féltek hogy ilyen kommentek után pokolra juttok?"
SZERINTED?XDDDDDDDDDDDDDDDD
8/24 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy ha így kirúzsozod magad+borzalmas sminket raksz magadra és ku*vásan öltözöl, akkor a pokolra jutsz? Amúgy szerinted isten is azt akarná, hogy kövér legyél, de várjunk csak te lenézed a napisz@rt ergó magasabb rendűnek képzeled magad. Hát te biztos pokolra fogsz jutni.
9/24 A kérdező kommentje:
Ti milyen képről beszéltek?
MyVip – Megcsöcsörészte 2010/02/25-ről van szó
2010. febr. 26. 14:11
10/24 anonim válasza:
néhány csaj megérdemli hogy ott köt ki.(pl a ribik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!