Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Küldtetek már be napiszar.com-...

Küldtetek már be napiszar.com-ra képet ellenségeitekről?

Figyelt kérdés

Vagy olyan emberről aki szivat titeket és ezzel akartatok bosszút állni?

Van egy csaj... A story hosszú, egy bosszúálló k.rva, mi soha nem bántottuk.

Na és elegem lett a műsoraiból, gondoltam feldobom napiszarra, had örüljön. (írtó ronda amúgy a csaj)

Rájöhet valahogy arra, hogy én voltam? Ha ismeretlen e-mail címről küldöm?

2011. jún. 28. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Szemétkedsz, majd sunnyogsz? Szép jellem...
2011. jún. 28. 10:14
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Ha beküldöd akkor vállald magad!De amúgy ha nagyon akarnak rátudnak jönni ip cím alapján,az hogy más emailról küldöd az nem jelent semmit!De ha nagyon rosszban vagytok és ezt ő is tudja akkor lehet hogy gyanut fog fogni hogy esetleg te lehettél!
2011. jún. 28. 10:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem sunnyogok... és megmondom az arcába is... Inkább rendőrségi ügyet nem akarok belőle... Annyit nem ér ez a csaj...
2011. jún. 28. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyit ért, hogy beküldd, de a felelősséget már nem vállalod?
2011. jún. 28. 10:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Figyu én azt mondom nem kellene le merülni az ő szintjére!Maradjon tiszta a te lelki ismereted!
2011. jún. 28. 10:30
 6/8 Silber ***** válasza:
Ha esetleg valami kompromittáló felvételed van róla, az is hatásos tud lenni, ha egy ismeretlen e-mail címről átdobod az ő saját címére, egy "Hagyd abba" rövid üzenettel.
2011. jún. 28. 10:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Jessszus, milyen gyökérségeket válaszoltak előttem, ráadásul nem a legtöbb csak erkölcsi tanácsadás volt, nem válasz.

Csinálsz egy új email címet, ahol nem a saját nevedet adod meg, azon beküldöd. A napiszar szerkesztői nem szokták kiadni, de ha mégis kiadnák, akkor sem történne semmi, mert az emailcímről nem jön rá, hogy te vagy.

Amugy meg gondolom nem egyéni lesifotókat, hanem általa internetre felrakott képeket küldenél be. És ha így van, akkor akár a szerkesztők által talált kép is lehet.

IP címet senki nem nyomoz egy hülye kép miatt, ha rendőrségre megy, akkor meg körberöhögik...

2011. jún. 28. 10:41
 8/8 A kérdező kommentje:

Igazad van abban, hogy nem kéne lesüllyednem az ő szintjére, legyen az én lelkiismeretem tiszta, de egyszerűen nem tudom már, hogy hogy állítsam le a csajt.

Soha nem voltam bosszúálló, a hülyékre ráhagytam a hülyeségeiket, de amiket művel az már nagyon sok és bennem is felébredt a "Most nagyon szemét tudnék lenni" érzés.

Köszönöm a válaszokat.

És amúgy igen, ő által felrakott képet tudnék küldeni.

2011. jún. 28. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!