Küldtetek már olyan kérdést/választ, ami felkerült fuckyeahra?
Figyelt kérdés
"Csak (nem)normális válaszolók írjanak"
7462346234729384239/Hermafrodita :DD
2010. máj. 14. 21:53
3/19 anonim válasza:
Nem. Vagyok annyira értelmeségi és művelt ember, hogy csak "normális" kérdéseket rakjak föl. :)
4/19 anonim válasza:
Szerelem, szex---> Szexualitás...
WTF
5/19 anonim válasza:
Már bocs, de szerintem az az oldal tök értelmetlen. Az idióta kérdések ebben a témában kiszúrják rögtön a szemed. Minek ehhez külön gyűjtőoldalt nyitni?
7/19 A kérdező kommentje:
Az oldal nem az enyém. :)
Mindenesetre, jó ötletnek tartom. Legalább egy kicsit észhez térít néhány embert... Van pár érdekes arc, ma például WoWoztam, nem szokásom, de egyszer élünk. 10 éves kiscsajszi keresett magának hapsit. Mondom jó, akkor ha te így, énis úgy. Kérdezem, hogy sunázhatom e. Mondja, hogy igen. Én itt döbbentem le. Elkezdtük egy kicsit szivatni. De még mindig jobb ez, mintha anyuciék háza mögött erőszakolják meg, vagy az én álláspontom rossz?
2010. máj. 14. 22:06
8/19 anonim válasza:
Nem is úgy gondoltam, hogy Te nyitottad. Csak az a baj, hogy az ilyen embereket semmi nem téríti észhez. :S
10/19 A kérdező kommentje:
Egyébként, nem értem. Néha tényleg vannak nagyon oltás kommentek, de olyan kérdéseknél, amiken meg sem merek emlékezni.. és az emberek meg lepontozzák őket. Holott, lehet hogy egy kicsit durván mondják meg, de igazuk van.
2010. máj. 14. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!