Szerintetek miért járt Cortez Vikivel ha mindvégig Renit szerette?
Figyelt kérdés
Szjg
Szent johanna gimi
Cortez
Reni
Viki
2015. máj. 22. 20:54
21/23 anonim válasza:
#20 Bocsánatot kérek. :) Tényleg van, hhogy arrogáns, beképzelt vagy lenéző vagyok másokkal szemben, anélkül, hogy ezt akaratlagosan tenném, vagy bárkit bántani akarnék, ne haragudj!
Amúgy vannak szerintem laza könyvek, amik nem Anyeginek azért, ráadásul én se vagyok az a koravén kicsilány, aki csak Dantét olvas Madáchcsal :D
Én például nagyon megszerettem a krimiket és a fantasykat, például most éppen a Trónok Harca 3. kötetét olvasom :) Nyílván, néha-néha olvasok valami rózsaszínfelhős blogot vagy fanfictiont, de azért terjeszteni kell az érdeklődési kört :) ... Vagy olvass verseket! Zseniális költőink vannak, érdemes az irodalomórákon túl is foglalkozni velük! :)
22/23 anonim válasza:
Kedves utolsó, a Trónok harcának én is nagy rajongója vagyok, ahogyan például A Katedrális című könyvnek és a folytatásának is. Ha az utolsó mondatod még nekem szólt, a versek iránti szeretetemért nem kell aggódnod, és bár igen, nagyszerű hazai költőink vannak, ajánlanám figyelmedbe a külföldieket is, hsz azok szintén az irodalmi műveltség szerves részei: Barret-Browning vagy például Shelley. És mivel én már rég túl vagyok a gimnáziumon, azt is tanácsolnám, hogy ne csak azokkal a költőkkel foglalkozz, akiket órán megismersz, hanem esetleg kortárs(abb) művekkel is, nézz utána például interneten vagy könyvtárban. És minden irónia nélkül, mivel a Szent Johanna Gimin kívül úgy látom, nagyjából egyfelé néz az ízlésünk, olvass pár Fábián Janka könyvet, az is afféle kikapcsolódás, és nem is olyan kis hebehurgya (jó értelemben), mint az SzJG.
23/23 anonim válasza:
#20: #18-as vagyok... Egyiket se olvastam, amiket itt felsoroltál, szóval nem sznoboskodom és nem nézek én le senkit sem, de tök mindegy... Számomra Leiner Laura nem egy könnyű olvasmány, hanem szimplán pocsék író és ennyi, nem kell ezt túlragozni, hogy mit és miért. Csak egy jó tanácsnak szántam, hogy ne ilyen hülye trendeket kövessen a kedves kérdező. (Ha valamilyen csoda folytán fel nem kapták volna, a kutyát se érdekelné ez a "könyvsorozat".) Olvasni jó, de nem árt, ha megválogatja az ember, hogy miket olvas... Végül is mindegy nekem aztán, nem az én dolgom. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!