Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek miért járt Cortez...

Szerintetek miért járt Cortez Vikivel ha mindvégig Renit szerette?

Figyelt kérdés

Szjg

Szent johanna gimi

Cortez

Reni

Viki

2015. máj. 22. 20:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
#4, mondja ezt a tini :D
2015. jún. 12. 19:03
 12/23 anonim ***** válasza:
#11: Akinek ezek szerint van némi jóízlése. :)
2015. jún. 12. 19:15
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
#12 A jó ízlés szerintem egy relatív fogalom :) Minden embernek más az ízlése, de ezért nem kéne másokat leszólni, enyhe arroganciával, főleg nem 14 évesen.
2015. jún. 12. 20:37
 14/23 Nyeste Anna válasza:
Szerintem féltékennyé akarta tenni, mert azt hitte Cortez, hogy Reni nincsen belezúgva belé.
2015. jún. 14. 18:15
 15/23 anonim ***** válasza:
18%
#13: Igen, persze, de hol ebben az arrogancia? Szerintem a kérdező csak kapott egy jó tanácsot. Egyszerűen buta ez a könyv, ez majdnem mindenki számára tény. Amúgy meg 15 éves volt a #4-es válaszadó...
2015. jún. 14. 18:22
 16/23 anonim ***** válasza:

#12 köszi :)

Igazából bevallom, én is olvastam valamikor, anno, én csak azt mondom, hogy mást is kell olvasni, mert különben egy hlyben toporgunk. Például tisztán emlékszem, hogy a hetedik kötetet (az volt az utolsó, amit elolvastam) 12 évesen olvastam, és pont mielőtt kölcsönkaptam volna az egyik osztálytársamtól olvastam el a kis herceget, ami bennem, mondanom sem kell, maradandó nyomot hagyott, és így már annyira nem tudtam élvezni az SZJG-t. Persze elvből nem hagyok félbe könyvet, így elolvastam, de amikor kijött a 8. kötet, már nem érdekelt,ha jól emlékszem utána talán a Huckleberry Finnt olvastam, bár ebben nem vagyok biztos :)

2015. jún. 14. 18:44
 17/23 anonim ***** válasza:
És #11 (illetve válaszoló), ne haragudj, ha arrogánsnak hatott, nem volt szándékos :)
2015. jún. 14. 18:45
 18/23 anonim ***** válasza:
#16: Én is olvastam, nyilván így lehet csak véleményt mondani valamiről. Bár én csak a hetedik feléig bírtam, onnantól kezdve feladtam (hiába vagyok én is azon az elven, mint te). De szerintem egy Antoine de Saint-Exupéry meg egy Mark Twain össze sem hasonlítható ezzel a Leiner Laurával. Kipróbáltam az "írónőtől" mást is (pl. Akkor szakítsunk) és még mindig rettenetesnek tartom, hogy ilyenekkel tömik a mai fiatalok fejét. Finoman szólva is pályát tévesztett, mert a tini blogger világban ennél 100x igényesebb munkákat találni, szóval fene se érti a népszerűségét. Ünnepeljük az egyszerűséget, mindegy is. :) (Aztán ezekből a fiatalokból lesznek akik a Szürke Ötven Árnyalatára is rákapnak... :'D)
2015. jún. 14. 18:57
 19/23 anonim válasza:
Szerintem féltékenységből.
2015. jún. 25. 18:19
 20/23 anonim ***** válasza:
87%
Kedves 18-as és 15 éves tini, igen mindkettőtökből sugárzik az arrogancia :) És miért is baj, ha ez a könyv egyszerű? És? Nem lehet mindig Háború és békét, Anyegint meg 1984-et olvasni, néha (legalábbis nekem) nagyon jót tesz egy-egy ilyen lazácska könyv. Ettől még nem kell lenézni a másikat, és egyszerűként tekinteni rá. És nem is kell minden írónak azonos szinten lennie. Valóban, Leiner nem említhető egy lapon a világszinten grandiózus írókkal, de szerintem nem is az a célja.
2015. jún. 25. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!