Szerintetek miért járt Cortez Vikivel ha mindvégig Renit szerette?
Szjg
Szent johanna gimi
Cortez
Reni
Viki
Egyetértek a #2-es válaszolóval. Annyi könyv van a világon, nehogy már egy tiniponyvát elemezgessünk. :)
15/L
Valószínűleg nyílván tetszett neki Viki és nem is utasította el a lány reakcióit. De valószínűleg féltékennyé akarta tenni Renit vagy éppen el akarta volna felejteni őt. Ezt így pontosan nem tudjuk meg. Aztán a Szilveszter még jobban összezavart mindent.
Egyébként szerintem nem kell tanácsokat adni, hogy ki mit olvasson. Én huszonévesen olvastam már néhány komolyabb hangvételű könyvet és ennek ellenére én is nagyon megkedveltem az SzJG-t.
Az előző vagyok.
A kérdező írt egy üzenetet, így megkerestem, amire gondoltam, de nem teljesen jól emlékeztem.
8/2, 215. oldal.
"-Nekem legalább csak kitalált kapcsolatom volt - vágtam vissza, mire Cortez óvatosan elmosolyodott.
- Hé. Viki inkább csak haver volt, mint barátnő - szólt közbe Ricsi, Cortezt védve.
- Akkor Cortez elég furcsán barátkozik - meredtem rá dühösen."
Szóval tényleg nem írja le konkrétan, bocsi. :/
De nekem ebből az jön le, hogy Viki csak olyan "van csajom" barátnő volt, szóval nem voltak szerelmesek (legalábbis Cortez biztos nem), csak "szórakoztak", smárolgattak. Tehát szerintem azért "kellett" ő Corteznek, hogy egyáltalán legyen barátnője, és esetleg kicsit elterelje a figyelmét Reniről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!