FELNŐTTEK! Szerintetek munka vagy iskola?
Itt kizárólag felnőttek válaszát kérném, akiknek van már tapasztalatuk. Szerintetek melyik a jobb? Általános iskola, meg gimi (egyetem egy külön kategória, ott nagyjából azt tanulsz amit akarsz) ahol minden sz*rt tanulsz, amire lehet nem is lesz szükséged az életben, vagy egy olyan munka, amit szeretsz csinálni, mindig is arra vágytál, hogy azt csinálhasd (ebbe persze belefér, hogy a munka lehet h nehéz).
Eéőre is köszi :)
A legtobb felnott nosztalgiaval gondol vissza a fiatalkorara, nyilvan a tobbseg azt fogja mondani hogy gyereknek lenni jobb volt.
Az iskola pedig egy valogatohely. Nem tudom hogy erre mar rajottel-e magadtol, de nem azert van mert annyira lenyeges lenne a csigak parosodasa.
Egyszeruen kivalogatja a hulyeket az okosaktol, a hulyek mennek betanitott munkasnak, az okosak meg mehetnek tovabb, es lehet alommelojuk. Ennyi az ertelme.
16: köszi :)
15: már megint egy felfogásképtelen állat.. mond, hol írtam hogy lényegtelen? talán ha elolvasnád a kérdést,, és a kommenteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!