FELNŐTTEK! Szerintetek munka vagy iskola?
Itt kizárólag felnőttek válaszát kérném, akiknek van már tapasztalatuk. Szerintetek melyik a jobb? Általános iskola, meg gimi (egyetem egy külön kategória, ott nagyjából azt tanulsz amit akarsz) ahol minden sz*rt tanulsz, amire lehet nem is lesz szükséged az életben, vagy egy olyan munka, amit szeretsz csinálni, mindig is arra vágytál, hogy azt csinálhasd (ebbe persze belefér, hogy a munka lehet h nehéz).
Eéőre is köszi :)
Nem jó a kérdésfeltevés. Mert olyan munkát, amit szívesen csinálnál, hacsak nem utcasöprés, csak tanulással lehet elérni. Ha már minimum egy szakmát szereztél, utána kérdezheted, hogy most akkor dolgozzam-e a szakmámban (amit szeretek), vagy tanuljak-e tovább. Nagyon gyerekes a kérdésfeltevésed. És mi az, hogy az egyetemen minden szart kell tanulni, amit nem is akarsz. Hát nem hiszem, hogy olyan megy egyetemre,akit nem érdeklik a különböző, ott megtanulható tantárgyak. Válassz egy olyan területet, ami érdekel. Ha tanácstalan vagy, egy kis segítség:
b*sszameg hogy lehettek ilyen hülyék?! Leírtam hogy ÁLLTALÁNOS ISKOLÁBAN ÉS GIMIBEN kell minden szart tanulni, az egyetem egy más kategória, ott azt tanulsz amit akarsz! Erre írod b*zdmeg hogy mi az hogy egyetemen minden szart kell tanulni!
És nemtom miért nem lehet felfogni a kérdést :W
De leírom neketek mégegyszer, háta megértitek: Nem azt kérdezem, hogy tanuljak vagy dolgozzak-e, hanem azt, hogy: MELYIK A JOBB, AZAZ MELYIKET ÉLVEZTÉTEK JOBBAN! Mit élveztetek jobban, a sulit, ahol minden szart kell taunulni, ami nem érdekel, vagy az "álommunkát" amit - mivel álommunkád - szeretsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!