Ki utálja még rajtam kívül Twilight-ot?
Én :D
az osztálytársaim odavannak érte,megdöglenek az eclipseért,komolyan mondom hihetetlen lett ez a twilight mánia,kezd már nagyon elegem lenni belőle :S
mint valami vírus,olyan..
és megőrülök mikor arról beszélnek,hogy ilyen cuki edward,meg olyan cuki,hátfúj ba.zdmeg az a legrondább színész akit valaha láttam :S
jacob elmegy,de ő se olyan fantasztikusan sármos...
szal ez az én kis véleményem a drága filmről.
már láttam az eddigi mindkét részt,az eclipset olvastam is nagyjából,de akkora hülyeség h jaaajj
A könyvek tűrhetőek. Nem azt mondom, hogy jók, vagy szeretem őket, de olvasható, érdekes téma. Csak mostanra 1000x lejáratták... És az, hogy 5 részes, erőteljes túlzás. Na a film, az meg úgy szar ahogy van. Mert Robert meg Taylor annnnnnnnyira aranyos, meg szexi, meg istentudja... Biztos jól néznek ki, csak szegény Robert olyan mint egy csöves, Taylorra meg rossz ránézni... Bár, lehet hogy örülni kéne, hogy olvas a fiatalság... Mondjuk ettől okosabb senki nem lesz, az is biztos.
Ez a túlzott rajongás meg gyerekes.
Én például szeretem a túróstésztát, mégse tetováltatom a homlokomra...
ALKONYAT
ÚJ HOL
NAPFOGYATKOZÁS
:O Holdfogyatkozás
xDDDDDDDD
3.részdejólesz:D
utálomgyűlölömfuj.
robert valaki meg miért olyanjópasi?:O
Lehet, hogy sokan utálják, de sokkal többen szeretik.:)
Ahhoz no comment, akik nem is látták, nem is akarják megnézni, de utálják.-.-
Igazából a fanatikus, végleteikg elmenő, őrült rajongás, hogy még nem is tudom, Robert Pattinsonnal kilenc éves kislányok akarnak lefeküdni, vagy Kristen Stewart piszkos bugyijáért mindenre képesek, meg Taylor Lautner hónalj szőrét is képesek lennének megvenni egyes rajongók, az azért már tényleg túlzás.xD
De szerintem egy egészséges mértékű rajongásból nem lehet probléma.:)
Értsd: én szeretem a Twilightot, mégsem ostromoltam Robert Pattinsont a Bel AMi forgatásán, az Andrássy úton és nem törtem ki sikoltozásban, amikor kinyögött pár szót magyarul, sőt szerintem nem is annyira helyes...xD
Szóval ne menjünk túlzásokba, nem csak sárgaházból szabadult hülyék vannak, találni köztük értelmes embereket is.
És a Twilightról direkt mondták, hogy nem vámpíros, hanem szerelmes film.És azért volt benne egy kis harc is...;)
Aki nem bírja azt is megértem, néhány résztől hánynom kell.xD
De az alapötlet nagyon jó, ha olyan rossz lenne, akkor nem élenne ennyi rajongója.
A rajongás jó dolog, legalább van valami értelme az életnek, kicsit izgalmasabb valamiért, amit nem nagyon értek.De azért sokan ebben találnak magukra.És a történet szép, az érzékenyebbekt könnyebben megérinti.Aki pedig ilyen utálatos, keményebb típus, az csak értetlen.
Utálom, mint a szrt! A filmről nem is beszélve, de a könyv is egy förtelem. robert pettinzon meg kicsit korábban érkezett az Andrássy útra, júniusban szokott lenni a melegfelvonulás, nem?
egy tizenhárom ellllll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!