én. adtam az első résznek egy esélyt de számomra unalmas volt ,ha már vámpíros sztori akkor had fröcsögjön.
így viszont inkább soft feelingje van neki kicsit mutatnak kicsit nem, folyik a vér kicsit nem.
hopsz nem utálom .számomra közömbös ,ez a legjobb szó.
2010. febr. 24. 10:06
12/40 anonim válasza:
Én! Egyszeruen olyan idegesíto az egész, meg ahogy sztárolják ezeket a szinészeket, mikor csak egy filmjuket ismerik.. Én 1x voltam moziba a Twilighton a barátnoimmel, csupán kíváncsiságból.. De olyan semmi az egész! Nem értem miért rajonganak érte annyira..
2010. febr. 24. 11:23
13/40 anonim válasza:
ééééén :) denagyon..
2010. febr. 24. 14:57
14/40 anonim válasza:
Én láttam és sztem oltári hülyeség. Remélem ilyesmire vártál.
2010. febr. 24. 16:31
15/40 anonim válasza:
9:56-os! Én láttam és ezért írtam azt,hogy nem tetszik és hogy a csapból is ez folyik. Úgyhogy láttam és így írtam véleményt! :)
2010. febr. 24. 17:01
16/40 anonim válasza:
Megnéztem a filmet, hát majd elaludtam rajta...
Szerintem az egyik legpocsékabb film a világon
2010. febr. 24. 17:06
17/40 anonim válasza:
Egy sünfo.sással és bikafikával kevert há.nyadék.
Azéjt,mejt a djága jóbejt patiszon szejepel benne,és a tizenéves se.gghülye miniszoknyás cigiző alkoholista drogos tinik.vák kedvence,akik csókolgatják a plakátot.Ebben rejlik a twillight imidzse.A hülye főszereplőben.És vajon miért csak a tinik nézik?
VÁMPÍROS FILM KÖNYÖRGÖM!A VÁMPÍROK ÖLNEK,NEM VEGAVÁMPÍROK,NEM ISZNAK CSAK ÁLLATVÉRT!A KÉSZÍTŐKET KELLETT VOLNA KONCENTRÁCIÓS TÁBORBA KÜLDENI NEM A ZSIDÓKAT!
2010. febr. 24. 17:06
18/40 anonim válasza:
Nem láttam, nem is érdekel, az alapsztorit ismerem, és nagyon nem jönnek be az ilyen témájú könyvek/filmek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!