Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nagyon sok...

Szerintetek ez nagyon sok hiányzás?

Figyelt kérdés
Sajnos ebben a tanévben már 110 órát hiányoztam az iskolából. Ez nagyon sok? Az a baj, hogy egy héten 40 óránk van. (11-es vagyok) Sokszor voltam beteg. Remélem ebből még nem lesz baj.

2015. máj. 11. 15:09
 1/3 anonim válasza:
A mi sulinkban úgy van, hogy 250 órát lehet hiányozni.. Aki annál többet hiányzik, annak osztályozó vizsgát kell tennie, magyarul az olyan, mintha az összes tantárgyból pótvizsgázna.. Eléggé rossz lehet.. Szerintem 110-nél még nincs semmi baj.. De törekedj arra, hogy ne legyél beteg.. (ha esetleg most is beteg vagy, akkor Jobbulást!:D)
2015. máj. 11. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez teljesen rendben van. Mindenről legyen igazolásod.
2015. máj. 11. 15:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Jókor jut ám eszedbe, év vége van, hélló .

110 óra, durván 2 hét . Ha volt igazolásod, a tanulni valót pótoltad, mi bajod lehetne ?

Vagy valamit titkolsz ?

2015. máj. 11. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!