Ha nem tudok elmenni a szecskaavatóra akkor utólag megszívhatom?
Figyelt kérdés
ha valaki nincs ott a szecskán akkor lehet valamilyen hátránya belőle? és, ha igen akkor hogyan szivatják meg vagy ha pl. 1-2 ember hiányzik akkor lesz utólagos szecska?2014. okt. 3. 17:37
1/5 anonim válasza:
igen. Személyesen én foglak megszívatni
2/5 anonim válasza:
Nem fognak utólag megszívatni, de szerintem kár kihagyni, mert az egésznek nagyon jó hangulatja van meg minden és miközben szívatnak te is viccként fogod fel. Persze kinevetnek, de te is magadon fogsz nevetni és a legtöbb ember úgyis elfelejti, hogy mit kellett csinálnod. Az én sulim erre az alkalomra ki szokta bérelni a csarnokot és ez az egész szecskaavató ott szokott lezajlani. Szóval, hogyha semmi fontos dolgot nem kell elintézned pont azon a napon, akkor menj el. Ha meg valami közbejött, akkor ne felejts el igazolást vinni ;) .
3/5 A kérdező kommentje:
#2: köszönöm szépen a választ:) fogok menni, csak ha esetleg orvosi vizsgálat közbe jött volna azért kérdeztem.
és, hogy ha olyan feladat van amit én nem szeretnék megcsinálni akkor azt nem kell? kicsit félek azért tőle..
2014. okt. 4. 11:15
4/5 anonim válasza:
A feladatot, amit kapsz, azt meg kell csinálni mindenképpen. De nem kell félni, mert a tanárok megnézik a feladatokat és, ha túl durvának találják, akkor azt nem engedélyezik. Itt olyan feladatok szoktak lenni, mint például: táncolni kell, énekelni, verset írni, a végzősöket masszírozni vagy még szoktak csoportos versenyeket csinálni, ami futásból, pókjárásból meg ilyesmikből áll. Szóval NEM LESZ olyan, hogy le kell vetkőznöd fehérneműre és össze vissza rohangálni. Nem kell aggódni :).
5/5 anonim válasza:
Neki egyedül tartják meg az osztálytársai, az első osztálykirándulás alkalmával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!