Ti csináltatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Volt már veletek olyan,hogy el mentetek az orvoshoz igazoláért,csak azért hogy ne kelljen be mennetek suliba? És persze hazudtatok neki,hogy fáj valamitek? Vagy mit mondtatok? :)2015. ápr. 7. 17:51
1/7 anonim válasza:
Olyan volt,hogy enyhebben fajt a fejem,kis szedules (faradsag miatt,semmi extra) es elkeredzkedtem.Az orvosnal meg kicsit felnagyoltam a panaszokat,es keddtol kiirt csutortokig.
Mondd azt,hogy hanyingered van faj a fejed emelyegsz,nekem ilyenkor mindig megallapit valami virust:D
2/7 A kérdező kommentje:
Koszi,jo ötlet ;) johet még :D
2015. ápr. 7. 19:08
3/7 A kérdező kommentje:
És nem jönne ra hogy semmi bajom?! ://
2015. ápr. 7. 19:08
6/7 A kérdező kommentje:
Reménykedek. :) de ha azt nézzük akkor végülis azt úgyse fogja megtudni,hogy fáj e a fejem...XD
2015. ápr. 10. 14:33
7/7 A kérdező kommentje:
Jöhet még!!! ;)
2015. ápr. 11. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!