Hogyan tudnék cigányok közé beilleszkedni?
Figyelt kérdés
Régóta ismerek egy lányt, aki cigány, barátnők voltunk évekig. De úgy hozta a sors hogy más környezetbe kerültünk. Más suli, más társaság. Esténként ki akarnék menni velük hülyülni. De nem tudok közéjük beilleszkedni, mert ugye ők cigányok, és amit én mondok de ők szoktak azt nem úgy foglyák fel. Ez kb olyan hogy egy négernek mondja a másik néger h niggerkém, az jó de ha ugyanezt mondja egy fehér akkor az már nem tetszik neki. Hogyan tudnék beilleszkedni?2010. febr. 23. 15:34
41/47 A kérdező kommentje:
nem mindegyik ilyen
2010. ápr. 18. 19:27
42/47 anonim válasza:
Nem nehéz. Ahoz hogy beilleszkedj közéjük nem kell mást tenned mint: lopni, csalni, hazudni, gyilkolni stb.
43/47 anonim válasza:
Bár roma vagyok,de azt tanácsolom,hogy ivós,füvezős barátaid ne legyenek.
És nekem kimondottan csak magyar barátaim vannak.
Hogy értem el,hogy nem közösítenek ki egyáltalán?
Tudok viselkedni,nem vagyok buta,nem füvezem,nem iszom,nem dohányzom,nem illetek senkit trágár kifejezésekkel,és nem lopok,nem hazudok... :)
Ha romákkal barátkozol,akkor ismerd ki őket,és a szüleiket is.
44/47 anonim válasza:
illeszkedjen be hozzájuk a halál! persze még mi jópofizzunk nekik nem?
45/47 anonim válasza:
Tetű hazaáruló, mész indiába te te büdösk*rva
46/47 anonim válasza:
Szerintem is inkább magyarokkal próbálj barátkozni de hát te tudod. Végül is ha normálisan viselkednek akk oké. De hát ha isznak meg füveznek is akkor jobb lenne ha nem barátkoznál velük. Ha mindenképp közéjük akarsz tartozni akk viselkedj úgy ahogy ők:kötekedj és üss meg olyan embereket akik még csak rád se néznek. Azt lopd el amit csak lehet egy alkalmat se hagyj ki!
L/14
47/47 anonim válasza:
Követed a szokásaikat (lopás, csalás, gyilkolás, drog)ennyi. De ha rám hallgatsz, akkor normális emberekkel barátkozol és így nem is korcsosodsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!