Hogyan tudnék cigányok közé beilleszkedni?
Mennyi se ggfej ember van itt.. magyar morál.... bmeg a magyar morálod, te NAGYMAGYAR..
Ha hiszitek, ha nem, ismertem pár cigányt, akik magasabb szinten voltak, mint ti együttvéve..
Csajszi, először ismerd meg őket, hogy biztos jófej, normális emberek-e (ha magyarok lennének, ugyanazt javasolnám), ha igen, akkor úgyis menni fog a barátkozás, szerintem ne úgy viszonyulj hozzájuk, hogy cigányok, legalábbis ilyen cigányos poénkodásokra nincs szükség szerintem.
23L (magyar, még mielőtt..)
"Hogyan tudnék cigányok közé beilleszkedni?" Barnulj!
Viccet félretéve ők illeszkedjenek be a magyarokhoz, nehogy már nekünk kelljen a saját országunkban máshoz illeszkedni.
Szia!
Az egyik hozzám közel álló személy ismerősei szintén link és csőcselék alakok. Illetve jófejek meg minden, de van bennük valami rossz mentalitás, ami valószínűleg a magyarországi cigányokra is jellemző. Kiemelném, hogy cigányt írok, ugyanis szerintem a rendes, valamire való életet élő cigány kisebbség a romák. Aki pedig tényleg a társadalmi normák alatt teljesít, nevezem cigányoknak.
Értem, hogy mire gondolsz. Szeretnél vele lenni, ezért meg kell ismerned a baráti társaságát és beilleszkedni oda. Az írásodból már kiderült számomra, hogy mit szeretnél. Vagyis beilleszkedni. A helyedben én mérlegelnék, ugyanis ha te más értékrend szerint élsz, akkor ne próbálj meg beilleszkedni, inkább csak legyél a barátnőddel. Viszont, ha neked is hasonló az értékrended és a fennakadást a formális megszólítások illetve a nem jól szituált pillanatok okozzák, akkor tedd meg, a te életed, a te döntésed.
Én két évig voltam "hordában", és megmondom neked amikor ott voltam élveztem, sőt büszke voltam rá, hogy már nem vagyok nyámnyila alak,és " menőkkel" vagyok. Ma már rájöttem, hogy teljesen felesleges volt zülleni, ugyanis az embereknek csak igen kis részét fogja meghatni egy pár éven belül, hogy Te milyen élményekkel gazdagodtál velük. A bandázás helyett inkább tanulj nyelveket, vagy ilyesmi. Nem hinném, hogy buta lehetsz, ha neked ennyire sokat számít, hogy milyen gesztusokkal fordulsz az emberekhez, főleg a kisebbséghez.
De a legkézenfekvőbb az lenne ha kipróbálnád huzamosabb ideig, és majd 10-15 év távlatából már minden erőddel azt kívánnád, hogy "bárcsak másképp csináltam volna, most több lehetőségem lenne". Tudod egy idő után igazán pozitív érzés, ha példát mutathatsz másoknak, és nem azért tisztelnek, hogy milyen hatásfokkal iszod le magad a sárga földig, vagy teszed tönkre a tested és az életed.
Mellesleg megjegyzem Magyarország változás előtt áll. Hidd el, szinte egy bélyeg lesz egy ilyen baráti társaság. Itt csak az fog túlélni, aki tudja mi a "helyes" út. Nem azért féltelek, mert ismernélek, de hidd el nekem, itt aki csak egy kicsit is roma származású, nemsokára kilökik a társadalomból. Ez eléggé aggaszt engem, hiszen nekem is vannak roma ismerőseim, akik nem züllenek és normálisak, intelligensek.
Na nem fogom tovább szaporítani a szót, mert kitérhetnék ezer és ezer dologra.
További szép napot!
18/f
"Hogyan tudnék cigányok közé beilleszkedni?"
lopjál hazudjál kötözködjél verekedjél
ITT A PONT:
Szerintem mindkét fél idióta, én egyikhez sem illeszkedek be.
igen ugyanolyan emberek... van májuk meg belük... néha agyuk is.
De értsd meg, nem azért utáljuk a "cigányokat" mert barnák, hanem mert a viselkedésük vérlázító.
Csak egy példa: Vártam a buszomat, jött 2-3 kiskölök, természetesen cigányok. Megálltak előttem, és ott trécseltek. Direkt nem néztem rájuk, hogy ne legyen ez is probléma. Egyszer csak elindulnak, és az egyik úgy csinált, mintha belém akarna rúgni. Most ha reflexből lerúgom a fejét, akkor jönnek 100-an és megölnek? Olyan szánalomkeltő, hogy csak falkában tudnak gondolkodni. Egyedül pedig kis suttyó mind.
Kommentelők! Írja meg mindenki, hogy milyen személyes tapasztalatai vannak a cigányokkal!? Hátha megkönnyítené a kérdező számára, hogy mégis mibe akar belecsöppeni.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!