Nektek mi a véleményetek a the walking dead című sorozatról?
Nos ha új vagy a horrorban (
és nem zavar a vér látványa/durva jelenetek.)
Nos, inkább az emberek kapcsolatát egymással.
Szerintem jó.
13/F
Én csak az első évadot bírtam végignézni, nekem nagyon nem tetszett. Arra számítottam, hogy egy jó kis zombis-horror sorozat lesz, de egy epizódban kb. 5 perc konkrét zomis jelenet van, a többiben meg csak lelkiznek, drámáznak vagy nyafognak a szereplők.
Az a baj, hogy szinte minden részét végét úgy zárják le, hogy nagyon érdekel, mi történik azután, ezért én is néztem egyre tovább és tovább egy ideig, végigvánszorogva az epizódokon, de egy idő után feladtam.
Ez persze csak egyéni vélemény, lehet, hogy neked nagyon fog tetszeni. Nézz meg egy részt, abból szerintem el tudod dönteni, hogy akarod-e továbbnézni vagy sem.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett. :)
Nagyon jó sorozat! Megéri belekezdeni! Ne más miatt kezdj bele, hanem magad miatt!
a sorozat besorolása:dráma!
Az, meg hogy apokaliptikus világban játszódik, csak ráadás!
Nem zombis sorozat, hanem dráma.
Ha csak hentelést akarsz nézni, ne ezt válaszd.
Egyébként szerintem nagyon jó sorozat, de tényleg, aki elsősorban az agyevésre izgul, annak nem fog tetszeni, hogy mit szenvednek egymással a szereplők, miért az emberi kapcsolatok vannak előtérben, amikor közben bármikor megehetik őket.
Hát az emberek már csak ilyenek, ha a valóságban történne ilyen, valószínűleg Neked se csak a zombikkal lenne bajod, hanem más emberekkel elsősorban, akiknek nem az agyad, hanem a kajád, lakhelyed, ruhád, munkaerőd, húsod kell. És nekik még fegyverük is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!