Mit gondoltok a The Walking dead c. sorozatról?
1. Akkor azonnal nézd meg! :DD
2. Jajj, én is annyira imádom! Nekem is a kedvenc sorozatom! Alig várom már a hétfőt <3
Holnap évadzáró. Na most ennek lehet örülni is meg nem is.
Mindenesetre: Daryl forever! :D
Szerintem két féle évadzáró létezik:
a, Sok akció, meghalnak sokan, de a végére nyugi van.
b, Nincs sok akció, nem vagy csak kevesen halnak meg és olyan vége van, hogy alig bírjuk kivárni a következő évadot.
Na most ez a b volt. :D
De szerintem jó volt ez így. Carolról és Tyreseről nem tudjuk, hogy hol vannak. Bethről se, bár benne van a pakliban, hogy őt nem is a Terminusiak rabolták el.. Hogy fogom én ezt kibírni. :D
Addig én is elkezdem nézni szinkronnal. :D
Szia!
Kicsit lassú, de nem eseménymentes. Egy nagyon jó sorozat, ami fokozatosan, reálisan játssza a történetet. Ha valami zombisat keresel, ez a neked való. Minden lehetőséget, veszélyt forrást kihasznál az eredeti képregén rajzolója, a zombiktól az emberekig, és onnan tovább a betegségekig.... stb....
Lényeg: Nekem nagyon tetszik, mert szürreális története ellenére igazán valósághű a légkör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!