Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon félek a terhességtől...

Nagyon félek a terhességtől mit tegyek?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok mindig rendesen védekeztem de már rég óta félek a terhességtől...:s nem értem miért van ez bennem én még nem is szeretnék gyereket hiszen fel is kell nevelni...illetve még készen sem állok rá ... volt barátommal másfél hónapja voltunk együtt azóta sajnos szétmentünk... a lényeg,hogy azóta rendesen meg is jött menstruációm én mégis félek a terhességtől...:s mit tegyek? tudtommal nem lyukadt kia gumi sem beteg is voltam meghát azért minden együtt lét után tesztet venni kicsit sok az is egy idő után .s szerintetek megnyugodhatok ?
2015. máj. 5. 12:59
 1/3 A kérdező kommentje:
elnézést helyesírási hibákért... kicsit ideges vagyok
2015. máj. 5. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nyugodj meg.
2015. máj. 5. 13:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg. Nem tudom mióta élsz nemi életet, szerintem most egy kicsit pihentesd. Túlságosan ráparázol.
2015. máj. 5. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!