Mit csinálok rosszul? Min kéne változtatnom?
15 éves lányként, szerintem természetes hogy érdekelnek a fiúk.A barátnőim szerint szép-bár a barátok mindig túlzónak-szóval egy átlagos lány vagyok. Eddig nem igen foglalkoztatott ez a szerelem téma, de mostanában mar egyre többet gondolok rá..A baj csak az, hogy a fiúk szépen szólva le se sz*rnak.
Próbálok mindig a toppon lenni és kihozni magamból a legtöbbet, nyitott vagyok de tényleg nem tetszem a kutyának se.
csak ad önmagad, ne nagyon sminkelj csak ilyen láthatatlan "makeup no makeup' -ot rakok linket:
https://www.youtube.com/watch?v=69B2rO_fMk8
milyen fiu tetszik? emó ,rocker,átlag ember? ha leírod privátba tudok segíteni (lány vagyok)
Megkaptam a képet,köszönöm.Szerintem az a "baj" hogy 13 évesnek nézel ki és túl "egyszerű" vagy.Sajnos a mai fiúk inkább azokra figyelnek fel akik minél kirívóbban öltözködnek és minél k.......-ban viselkednek
Tehát nem csinálsz semmit sem rosszul,csak az a baj hogy az ilyen "egyszerűbb" lányokra nem figyelnek fel a srácok.Tudod nekik az ilyen csücsörítős plázacicák jönnek be inkább
Szerintem várj még pár évet vagy változtass magadon ha annyira szeretnéd hogy felfigyeljenek rád a fiúk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!