Mit csináljak, hogy ne idegesítsen?!
Figyelt kérdés
Az egyik tesóm folyamatosan idegesít, beszólogat nekem. Hiába szólok neki, vagy kérem meg, hogy hagyja abba, akkor csak még jobban csinálja. Hiába szólok a szüleimnek, mert csak azt mondják, hogy hagyjam rá, de ha ráhagyom, akkor se hagyja abba, csak még jobban idegesít. És az a legvicesebb az egészben, hogy 15 éves.
Mit csináljak, hogy abbahagyja?!
2015. ápr. 26. 10:45
1/7 anonim válasza:
kapd el es nyald ossze az arcat, nyalas puszikat adj neki es mondd hogy mennyire szereted es orulsz neki ezert kap sok (nyalas) puszit. es majd abbahagyja
2/7 anonim válasza:
ha nem lehet vele bírni akkor nyomj neki vagy két sallert és majd csak tartani fog tőled
3/7 A kérdező kommentje:
Hiába ütöm meg, akkor csak még jobban csinálja. Bármit csinálok, csak olaj a tűzre.
2015. ápr. 26. 12:06
4/7 anonim válasza:
# 1- Ő jó ötletet adott, próbáld ki, hátha bejön.
5/7 A kérdező kommentje:
Az jó ötlet lenne, de fiú vagyok, pontosabban a bátyja, szóval én vagyok az idősebb, és nemigen szeretném összepuszilgatni.
2015. jún. 6. 08:48
6/7 anonim válasza:
Nem baj az ha fiú vagy, attól még összenyálazhatod a puszikkal hálából;) mert oly rendes, hogy téged cukkol.
Más megoldás is van, cukkoljad Te is. Biztosan vannak érzékeny pontjai.
7/7 A kérdező kommentje:
Az egyetlen érzékeny pontja az, ha nem foglalkozok azzal, amit csinál.
De egyébként meg, ha visszaszólok neki, akkor általában rám szólnak. :/
Na mindegy, azért köszönöm a válaszokat, majd valahogy megoldom. :)
2015. jún. 6. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!