Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne idegesí...

Mit csináljak, hogy ne idegesítsen?!

Figyelt kérdés

Az egyik tesóm folyamatosan idegesít, beszólogat nekem. Hiába szólok neki, vagy kérem meg, hogy hagyja abba, akkor csak még jobban csinálja. Hiába szólok a szüleimnek, mert csak azt mondják, hogy hagyjam rá, de ha ráhagyom, akkor se hagyja abba, csak még jobban idegesít. És az a legvicesebb az egészben, hogy 15 éves.

Mit csináljak, hogy abbahagyja?!

2015. ápr. 26. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
kapd el es nyald ossze az arcat, nyalas puszikat adj neki es mondd hogy mennyire szereted es orulsz neki ezert kap sok (nyalas) puszit. es majd abbahagyja
2015. ápr. 26. 10:50
 2/7 anonim válasza:
ha nem lehet vele bírni akkor nyomj neki vagy két sallert és majd csak tartani fog tőled
2015. ápr. 26. 11:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Hiába ütöm meg, akkor csak még jobban csinálja. Bármit csinálok, csak olaj a tűzre.
2015. ápr. 26. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:
# 1- Ő jó ötletet adott, próbáld ki, hátha bejön.
2015. jún. 5. 21:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Az jó ötlet lenne, de fiú vagyok, pontosabban a bátyja, szóval én vagyok az idősebb, és nemigen szeretném összepuszilgatni.
2015. jún. 6. 08:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem baj az ha fiú vagy, attól még összenyálazhatod a puszikkal hálából;) mert oly rendes, hogy téged cukkol.

Más megoldás is van, cukkoljad Te is. Biztosan vannak érzékeny pontjai.

2015. jún. 6. 19:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Az egyetlen érzékeny pontja az, ha nem foglalkozok azzal, amit csinál.

De egyébként meg, ha visszaszólok neki, akkor általában rám szólnak. :/

Na mindegy, azért köszönöm a válaszokat, majd valahogy megoldom. :)

2015. jún. 6. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!