Hogy a fenébe juthatnak a szülők eszébe hogy ilyen nevet adjanak szegény gyereküknek?
Figyelt kérdés
Andzseló,Fény,Kárlító,Rináldó,Pimpinella,Nur...Oo
Jó megértem hogy tetszik,de nem ők fogják viselni egész életükben(ha meg nem változtatják)
Nekem baromira tetszik a Sebastian név,mégse hívnám a gyerekemet Szebásztián-nak,mert a Sebestyén nem tetszik!
És miért kell fonetikusan átírni?Olyan marha nagy fáradság legalább kitalálni egy magyarosabb változatát?Nem könnyű de lehetséges!
2010. febr. 21. 20:08
1/14 anonim válasza:
ez van .de legalább jót röhöghetünk pl Mezei Armandó ez kom.
2/14 Krisipoke válasza:
Azért, mert a cigányok szeretnek különcködni. Anyámnak van egy roma ismerőse, az most szült, és Entoninak keresztelte a gyerekét.
3/14 anonim válasza:
nekem a Pimpinella nagyon tetszik, és a fiamnak mindenképpen ezt a nevet fogom adni! Mert!!
4/14 anonim válasza:
oksi olyan kis pimpilimpis nyuszimuszi wáááásákátááááá
5/14 anonim válasza:
Egy volt tanárnőm volt osztálytársát hivják úgy hogy Végh Béla...
De ismerek Armandó-t, és olyan is akit Málnának hivnak...
6/14 anonim válasza:
20:14--nem csak a romák hasznlják ezeket az idiota neveket..
-.-"
7/14 Krisipoke válasza:
Oké, de ők sokkal nagyobb százalékban.
8/14 anonim válasza:
Amikor anno szültem akkor ment a tévében az a idióta Izaura sorozat. A lányomat Izabellának kereszteltük, és a hülye rokonok, ismerősök Izaurának becézték, na én kioktattam az összes bunkót, hogy az én lányomnak egésszen más neve van nem pedig Izaura! Megsértődtek, de akkor sem hagytam magamat.
9/14 A kérdező kommentje:
Tejóságoség NEEEEEEEEE!
A Pimpinella LÁNY NÉV TE NŐ!!!Már a hangzása isXD
2010. febr. 21. 20:31
10/14 anonim válasza:
Mert önzőek a szülők. Nekik tetszenek ezek a hülye nevek, "mert olyan különlegesek, olyan édik....", de arra nem gondolnak, hogy a szegény gyerek mennyit fog miatta szenvedni az életben. Az óvodában, iskolában mindenki őt fogja csúfolni a hülye neve miatt, amit az önző, idióta szüleiknek köszönhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!