Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki hisz ebben? Újabb világvége...

Ki hisz ebben? Újabb világvége jóslat?

Figyelt kérdés

Vanga szerint a Jövö:2010-től 2100-ig!

A „Vanga” néven ismert vak jósasszony víziói kirémisztették a világot,

miután megjósolta az angol Diana hercegnő halálát,

valamint a kereskedelmi központ szeptember 11-ei lerombolását,

illetve előre vetítette a harmadik világháború kitörését 2010-ben.

Az elkövetkezendő 91 év eseményeiről az alábbiakban teszünk említést.

Tekintsenek bele abba, mi vár ránk (utódainkra),

mi az elkerülhetetlen számu(n)kra. Vanga jóslatai:

- 2010: III.-ik világháború megkezdése 2010. novemberében, amely 2014-ig tart.

Klasszikus fegyverekkel kezdődik, a későbbi harcok során azonban bevetik a nukleáris és vegyi fegyvereket.

Az iszlám az európaiakat vegyi fegyverekkel támadja meg.

- 2014: Az emberek többsége bőrrák betegségben szenved a vegyi háborúból kifolyólag.

- 2016: Európa csaknem kiürül.

- 2023: A földkörüli pálya kissé megváltozik.

- 2033: Az Északi sark jege elolvad, az óceánok szintje megemelkedik.

- 2043: A világgazdaság fejlődni kezd. Európát az iszlám uralja.

- 2046: Minden test (szerv) elkészíthető (klónozható). A testrészek kicserélése a legjobb gyógymód.

- 2066: Az iszlám-Róma támadásához az USA új fegyvert használ – a klímát. Hirtelen lehűlés (azonnali fagy).

- 2076: Osztály nélküli társadalom – kommunizmus.

- 2084: A természet megújulása.

- 2088: Új betegség üti fel a fejét – öregedés néhány másodperc alatt.

- 2097: Legyőzik a gyors megöregedést.

- 2100: A műNap megvilágítja a Föld túloldalát.

Ha már annyiszor beigazolódtak jóslatai, ez ezúttal sem lesz másképp, állítják a pesszimistábbak. Valóban várhatóak a tömeges mészárlások, amelyek az emberiséget a végső pusztuláshoz vezetik, vetik fel a kérdést több irányból?

Vanga, teljes nevén Vangelina Oandeva Dimitrova (*1911. október 3-án született és †1996. augusztus 11-én halt meg a bulgáriai Petrichben) vak látnok volt, aki továbbá megjósolta a Kurszk tengeralattjáró katasztrofáját, a Szovjetunió széthullását.....

[link]

2010. febr. 19. 14:31
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:

Ha Európa csaknem kiürül, akkor mi értelme van a többi jóslatnak? Jönnek a kínaiak a sok pici cuccal és ellepik Európát. Nabumm.

Utolsó voltam

2010. febr. 19. 15:25
 22/64 anonim ***** válasza:
én nem hiszek az ilyenekben, de ettől kicsit beijedtem:D
2010. febr. 19. 15:26
 23/64 anonim válasza:
100%

És ki látta, ki hallotta, hogy ő ezeket megírta, elmondta? Mert ilyen hírt én is ki tudok találni, visszamenőleg pár már lezajlott eseménnyel kapcsolatba. És a végén úgyis az jön le az embereknek, hogy hú ez tud valamit...pedig közöm nincs a jósláshoz. Egy jós belátta, hogy ŐK CSAK EGY LEHETSÉGES JÖVŐKÉPET FESTENEK LE, AMINEK NEM FELTÉTLENÜL KELL ÚGY TÖRTÉNNIE, AHOGY ŐK ELMONDTÁK.

Magyarul azt találnak ki amit akarnak. Ha ennek a tangának a 2010-es jóslata beteljesül (márpedig nem fog, hiszen én is jós vagyok és tudom, hogy 2010-ben választás lesz és így elmarad a világháború) én leszek az első aki meghajolok előtte. És akkor valószínű inkább elköltözök Európából :D

14:55ös voltam.

2010. febr. 19. 15:27
 24/64 anonim ***** válasza:

"Depresszív hülye nép a magyar..."

Nem zavar, hogy ez nem magyar jóslat?? :D

2010. febr. 19. 15:28
 25/64 anonim ***** válasza:
15:23-as igazad van:)
2010. febr. 19. 15:28
 26/64 anonim ***** válasza:

De akkor Diana meghalt, akkor előtte miért nem mentette meg?

" Az iszlám az európaiakat vegyi fegyverekkel támadja meg.

- 2014: Az emberek többsége bőrrák betegségben szenved a vegyi háborúból kifolyólag.

- 2016: Európa csaknem kiürül. "

Na ezek nem rossz. :S Nem hiszek!!!

És az se jósolta, hogy miért lesz III. világháború? Jós mondta? Ha nem, akkor biztos nem lesz. :D

2010. febr. 19. 15:35
 27/64 A kérdező kommentje:
Én sem feltétlenül hiszem el ezt a jóslatot, csak bemásoltam mert kiváncsi voltam a ti véleményetekre. Eddig én se hallottam Vangáról, de kicsit utánanéztem és tényleg élt, (lásd link)! Igen, lehet hogy ezt valaki csak úgy kitalálta és Vanga nevét meg aláírta, de mi van ha mégsem, és megtörténik? Az nagy szívás lenne...
2010. febr. 19. 15:36
 28/64 anonim ***** válasza:
(előző vagyok) *Ezek nagyon rossz.
2010. febr. 19. 15:36
 29/64 anonim ***** válasza:

LOL! Azt írja, hogy 3005-ben lesz háború Marson, mert megsértette a bolygó pályára. XD

2111-ben pedig emberek válnak élő robotokká. XD( Úgy mint a 200 éves ember filmben?) :D

5079-ben Vége a világnak... Ha mégsem, akkor folytatódik? :D

2010. febr. 19. 15:50
 30/64 anonim ***** válasza:

én nem hiszek benne :D

valaki lefordítaná nekem a többit is? :$

2010. febr. 19. 16:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!