Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki hisz ebben? Újabb világvége...

Ki hisz ebben? Újabb világvége jóslat?

Figyelt kérdés

Vanga szerint a Jövö:2010-től 2100-ig!

A „Vanga” néven ismert vak jósasszony víziói kirémisztették a világot,

miután megjósolta az angol Diana hercegnő halálát,

valamint a kereskedelmi központ szeptember 11-ei lerombolását,

illetve előre vetítette a harmadik világháború kitörését 2010-ben.

Az elkövetkezendő 91 év eseményeiről az alábbiakban teszünk említést.

Tekintsenek bele abba, mi vár ránk (utódainkra),

mi az elkerülhetetlen számu(n)kra. Vanga jóslatai:

- 2010: III.-ik világháború megkezdése 2010. novemberében, amely 2014-ig tart.

Klasszikus fegyverekkel kezdődik, a későbbi harcok során azonban bevetik a nukleáris és vegyi fegyvereket.

Az iszlám az európaiakat vegyi fegyverekkel támadja meg.

- 2014: Az emberek többsége bőrrák betegségben szenved a vegyi háborúból kifolyólag.

- 2016: Európa csaknem kiürül.

- 2023: A földkörüli pálya kissé megváltozik.

- 2033: Az Északi sark jege elolvad, az óceánok szintje megemelkedik.

- 2043: A világgazdaság fejlődni kezd. Európát az iszlám uralja.

- 2046: Minden test (szerv) elkészíthető (klónozható). A testrészek kicserélése a legjobb gyógymód.

- 2066: Az iszlám-Róma támadásához az USA új fegyvert használ – a klímát. Hirtelen lehűlés (azonnali fagy).

- 2076: Osztály nélküli társadalom – kommunizmus.

- 2084: A természet megújulása.

- 2088: Új betegség üti fel a fejét – öregedés néhány másodperc alatt.

- 2097: Legyőzik a gyors megöregedést.

- 2100: A műNap megvilágítja a Föld túloldalát.

Ha már annyiszor beigazolódtak jóslatai, ez ezúttal sem lesz másképp, állítják a pesszimistábbak. Valóban várhatóak a tömeges mészárlások, amelyek az emberiséget a végső pusztuláshoz vezetik, vetik fel a kérdést több irányból?

Vanga, teljes nevén Vangelina Oandeva Dimitrova (*1911. október 3-án született és †1996. augusztus 11-én halt meg a bulgáriai Petrichben) vak látnok volt, aki továbbá megjósolta a Kurszk tengeralattjáró katasztrofáját, a Szovjetunió széthullását.....

[link]

2010. febr. 19. 14:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
43%

"Az iszlám az európaiakat vegyi fegyverekkel támadja meg."

A Jobbikot az iszlám támogatja!!!Ezért ne szavazz a Jobbikra!!!

2010. febr. 19. 14:52
 12/64 anonim ***** válasza:
2125 - Hungary will receive signals from space . XD na neee és én nem fogom megérni :( :D
2010. febr. 19. 14:52
 13/64 anonim válasza:
76%

:DDDD Nevetséges. Több oldalról is sántít a dolog. Elég hoax szaga van ennek is...

1. Ki a fa szom az a vanga?

2. Ti esetleg hallottatok róla 99 előtt amikor megjósolta, hogy Diana meg fog halni?

3. Esetleg a szeptember 11-ei jóslatáról van hír vagy felvétel, hogy már pedig ő előre megmondta?

4. Innentől az egész 100éves teória borul, persze azokba is bele lehet kötni még ha igaz is lenne...a következő pontokban azokra térek ki:

5. 4éves 3. világháború? Érdekes, de furcsa módon mindkét világáború 4-4évig tartott, így gondolom okosan kilogikázta, hogy biztos ez is annyi lesz :D

6. Nukleáris fegyverekkel? Tehát többször fogják ledobni az atomot? Akkor meg se kell várni a háború végét, mert mindenki megdöglik :D

7. Miért vegyi fegyverek miatt alakul ki a bőrrák? Miért nem pont az atombombák miatti sugárzástól döglik ki európa?

8. Gondolom okosan azt is kilogikázta, hogy válság volt, akkor most háborúnak kell lennie...vén nyomorék :D

9. A föld pályája megváltozik? Akkor biztony egy meteornak kell becsapódnia, ami kb a föld felével (legalábbis jópár km-esnek kell lennie) egyenlő és ezáltál megint csak egy világvége/jégkorszak lenne :D

10. A klónozhatóságot mindenki meg tudja jósolni, nem kell hozzá nagy ész...

11. USA nyer? kommunizmus hogy jön a képbe? :D

12. Mégis mi az oka a természet megújulásnak?

13. Vége meg már sci-fi...sokat nézhetett ilyet a néni amíg még látott :D

Szóval ezek alapján én, mint Tanga jós, megjósolom, hogy a jövőben (2012 körül) eltűnnek a világról a tangabugyik.

2013 lázadás a felkelők (tangások) és a simasunanukutangások között.

2015 főzöversenytől függ a világ sorsa

és folytathatnám.

Ja és persze 2075-ben már mindenki gepárd lábon fog járni, mert gyorsabb mint az emberi...

Nevetséges ez is... 2009re is jósoltak minimum 3 világvégét...

Elmehet Vanga genya a pi csába a vén hülye agyával. Ezt hívják demenciának...

2010. febr. 19. 14:55
 14/64 anonim ***** válasza:
Jóóóh...persze, III. vh... nem kell ahhoz háború, hogy az ember tönkre tegye magát és a Földet.
2010. febr. 19. 14:56
 15/64 anonim ***** válasza:
14:55-nek teljesen igaza van !!
2010. febr. 19. 14:57
 16/64 anonim válasza:
Majd lehet megint nevetni az új idióta jóslatokon 2010 szilveszterkor... Ennyi ideje van a vén gec inek...
2010. febr. 19. 14:58
 17/64 anonim ***** válasza:
én elhiszem, Legfeljebb 10 hónap múlva megtudjuk vagy még anyi se 9 hónap és meglássuk. Bár a mostani jellek. NAto bevonul irakba meg mitomén hova az iszlámok atombombát akarnak készíteni. Hát remélem csak tévedett Vanga.
2010. febr. 19. 15:00
 18/64 anonim ***** válasza:
Reméljük a legjobbakat..
2010. febr. 19. 15:02
 19/64 anonim ***** válasza:

A "vén ge.ci" ahogy ti mondtátok már meghalt '96-ban...

Amúgy elég sok badarságot talált ki.. Aki tud angolul az nézze meg a linket is. Az alján egészen 5079ig megjósolt pár dolgot. Hát én azon szakadtam amit Magyarországról írt. :D Meg van még pár vicces dolog.

2010. febr. 19. 15:05
 20/64 anonim ***** válasza:
Senki nem tudhatja, hogy mi lesz, ha túléljük a 2010-et akkor aggódhatunk a maják által megjósolt világvégétől ergó 2012. De most tényleg, mi értelme van? Mi értelme rettegni attól, hogy jön a 3.-ik világháború meg I.T. és világhatalomra tör? Sztem ha odáig eljutunk, bőcen elég lesz akkor pánikolni. Addig meg örüljünk, hogy jön a tavasz, olvad a hó, csicseregnek a madarak :) Nem a katasztrófákkal, halállal kéne foglalkoznunk! Depresszív hülye nép a magyar, tudom, hogy én is bele tartozom, de hahhhóóóóó ébresztőőő!! Az élet szép és sokmindenki jósolt már sokmindent!! :)
2010. febr. 19. 15:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!