Miért vagyok ilyen csődtömeg?
Figyelt kérdés
Valami baj van az agyammal?érzem hogy ez nincs rendjén..van egy komoly kapcsolatom,amely 3 éve tart,minden jó lenne ha meg lennék elégedve magammal...a rosszkedvem onnan fakad hogy kövérnek érzem magamat.. párom a végére mindig kiszedi belőlem hogy mi a baj,az elején nyugtatgatott de már neki sincs türelme hozzám.Tudom hogy ő igy szeret ahogy vagyok,de én nem tudom elfogadni magamat.Akármilyen mozgásformát válasszak, a végére mindíg abba kell hagyjam...most is márciuw közepétől járok tornászni egy másik faluba, de emiatt már másodjára szedem az antibiotikumot mert annyira megfázok...tudom, nincs mentségem de mikor ilyenek történnek, sirva tudnék fakadni.Ugy érzem semmire sem vagyok jó, és minden abból fakad hogy ugy érzem hogy kövér vagyok.Probálok az étkezésre is odafigyelni de amig a szüleimmel vagyok sajnos nem kezdhetek bele látványos fogyókúrába, mert akkor veszekednének. Hogy tudnék megbékélni magammal?Elkap a sárga irigység amikor egy nálam vékonyabb nővel vagyok egy társaságba...persze ezt nem teszem szóvá és nem is viselkedek vele rosszul de belül össze vagyok törve..most is sirok mint egy csecsemő...pedig a párom igy szeret ahogy vagyok de az a félelmem hogy megváltozik a vélemménye és elhagy egy olyan lányért aki vékonyabb mint én...annyira kétségbe vagyok esve...sehogyse tudom elfogadni magam...valami baj van fejben is? Amugy az adataim: 163 cm magas és 66-67-68 kg(mikor mennyi,változik...kérlek segítsetek!2015. ápr. 7. 14:37
1/2 anonim válasza:
neked csak fejben van bajod, azon kívül semmi
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom.Szeretnék ebből kilábalni de nem jön össze sehogy sem
2015. ápr. 7. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!