Öngyilkos szeretnék lenni. Valami biztatással, h miért kéne életben lennem?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 22:23
22/28 A kérdező kommentje:
köszönöm, az lesz
2015. ápr. 9. 15:44
23/28 anonim válasza:
Ne tedd ezt magaddal, hidd el egy fiu sem éri meg! Nekem rokonom ongyilkos lett es nem vezetett semmi jobbhoz annyi minden van az eletben ami szep, ami miatt erdemes elned! Sokkal erosebb vagy, mint hinned!
24/28 anonim válasza:
Nagy a népsűrűsés ha annyia akarod öld mag magad de én a dezertre szavazok vagy awp
25/28 anonim válasza:
Tök feleslegesen írod ki a kérdést nem lehet úgy segíteni ha picit se mesélsz privátban nem. Nekem például nem meséltél. És commentben is azt írod nem tudsz erről beszélni...Akkor a kérdés felesleges ..nem értelek
26/28 sad_boy_ válasza:
"Élet után a halál a legnagyobb megváltás. Sajnos úgy is akkor jön a halál, amikor élni szeretnél, hát próbálj meg élni. Én is ezt teszem, és mindennap remélem hogy közelebb van a vég."
Vagy.
"Széltébe ha hisztizel, hosszába ha eredményt akarsz."
27/28 anonim válasza:
Ne tedd!! En is vtam igy raadasul mi eggyutt vtunk 11 honapig es folyamatosan megcsalt...megakartam halni..aztan rajottem h sokkal jobb elek es azt latja h nem erdekel es massal vagyok es boldog!! Most 1,5evvel kesobb mar ő feltekeny es en sza**k ra :) Kitartas!!
28/28 A kérdező kommentje:
Koszonom <3
2015. máj. 9. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!