Miért ne legyek öngyilkos?
Figyelt kérdés
Már hosszú ideje egy helyben állok és nem tudok mit tenni ellene. Régebben is gondoltam rá, azóta még rosszab lett minden. Ha maradnak a jelenlegi körülmények, akkor ez úgyis csak idő kérdése, nem várok örökké.2015. jan. 22. 19:57
1/17 anonim válasza:
A semmi és a lehet közül, én a lehet mellett voksolok
2/17 anonim válasza:
Mert bánni fogod, amikor már odaát leszel, és szarabb lesz, mint most.
3/17 anonim válasza:
Az elet egy ajandek! Mas akaratlanul hal meg. Te elvenned magadtol? Nyugodtan irhatsz privatba a kilatastalan helyzetedrol!
4/17 anonim válasza:
Az ember választ:
marad a kellemes pocsolyába
változtat és sikerrel jár
változtat és elbukik
öngyilkos lesz
Én a helyedben előbb végigjárnám az első hármat.
5/17 anonim válasza:
Ne legyél! Akkor ki fog majd feltenni ilyen idióta kérdéseket a közeljövőben?:( Ha valaki biztat majd ezen az oldalon hogy tedd meg, megteszed? Nem hiszem. Semmi értelme nincs. Az életben rengeteg esélyed van. Szerinted megéri eldobni??
6/17 A kérdező kommentje:
#4: "változtat és elbukik"
Én csak ezt próbáltam eddig.
Nekem a 4. szimpatikusabb mint az első.
#5: Akkor ki fog majd feltenni ilyen idióta kérdéseket a közeljövőben?
Nem hiszem, hogy ezek a kérdések itt bárkinek is hiányoznának. Ahogy én se.
2015. jan. 22. 20:19
7/17 anonim válasza:
Én kinyitok egy üveg bort és csendben, magamban elvagyok. Ha gondolod csatlakozz így neten keresztül
8/17 A kérdező kommentje:
Jövő pénteken befejezem. Majd előtte én is kibontok egy üveg bort.
2015. jan. 24. 10:12
9/17 anonim válasza:
Ha teljesen komolyan gondolod akkor szerintem írj privátot
Én is akartam már öngyilkos lenni,szerencsére túléltem,nem hagsom hogy más is ilyen hülye legyen mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!