Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Öngyilkos szeretnék lenni....

Öngyilkos szeretnék lenni. Valami biztatással, h miért kéne életben lennem?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 6. 22:23
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Tedd a szívedhez a kezed. Érzed, hogy dobog? Látod, ő sem adja fel.Azért dobog, hogy te élhess.Tessék, már is van egy ok amiért élj!
2015. ápr. 6. 22:42
 12/28 anonim válasza:
Azért mer lehet hogy a kozelembe és megbeszéljuk lehet higy ismersz bozo marci vagyok
2015. ápr. 6. 22:44
 13/28 A kérdező kommentje:

ez szép volt :))

nem ismerlek Marci

2015. ápr. 6. 22:45
 14/28 anonim ***** válasza:
Egy fiú miatt akarsz öngyilkos lenni...gratulálok. -.- Oké, tényleg nem tudom, hogy mi a helyzet, mi folyik a kis szívedben-eszedben, de ezt muszály volt leírnom. Ám itt a motiváció: csukd be a szíved, nyisd ki az eszed, lépj túl a fiún, rendezd a dolgokat, és mutasd meg a világnak (és magadnak), hogy milyen erős, magabiztos nő vagy.
2015. ápr. 6. 22:57
 15/28 anonim válasza:

Ugyan nem tudom, pontosan mi történt veled, de valamennyire átérzem. Nekem is volt egy fiú, aki tetszett egy évig, azzal a különbséggel, hogy a dolog nem volt közömbös nagyjából fél évig, de utána (bizonyos okok miatt) azonban teljesen megváltozott. Sose keresett, folyton csak én kezdeményeztem, ami bántott, nem volt már olyan, mint régen. Szomorú voltam, sírtam miatta, de nem tudtam mit tenni.

Hidd el, bármi oka van annak, hogy nem szeret viszont, az nem a te hibád. Ezt először is tisztázd magaddal.

Nem ő az egyedüli fiú ezen a sárgolyón, és nem is biztos, hogy "olyan jó", mint amilyennek gondolod.

"Fecseg a felszín, hallgat a mély."

Ha öngyilkos lennél, azzal neki valószínűleg nem okoznák különösebb veszteséget. Legalábbis, nekem úgy tűnik. (bár ezt durva így kimondani)

A saját érdekedben...lépj tovább!

Ismerkedj meg új emberekkel, új lehetőségekkel.

2015. ápr. 6. 22:57
 16/28 anonim válasza:
én szívesen beszélgetnék veled :) írj nyugodtan :)
2015. ápr. 6. 22:58
 17/28 A kérdező kommentje:
köszönöm :')
2015. ápr. 6. 23:02
 18/28 anonim ***** válasza:
A szerelmi bánat nagyon rossz, de nem éri meg meghalni miatta. Nekem is van néhány nagyon rossz tapasztalatom, de túljutottam mindezeken, és most megint szép az élet. Tényleg írj nyugodtan, ha akarsz beszélni róla. Gondolom, hosszú, de biztosan segítene, ha leírnád, beszélnél róla. (22 éves lány vagyok amúgy, már ha ez számít.)
2015. ápr. 6. 23:06
 19/28 anonim válasza:
Már nem akarsz az lenni ugye???
2015. ápr. 6. 23:07
 20/28 A kérdező kommentje:
senkinek nem tudok erről beszélni..
2015. ápr. 6. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!