Holnap írunk témazárót az egész ókori rómából. Este megbirom tanulni?
Figyelt kérdés
vagy van még rá esély hogy jól megírjam? a könyvbe ez kb 60 oldal...:/ vagy neki se álljak?? mit gondfoltok?2010. febr. 17. 20:32
11/15 A kérdező kommentje:
irok az atlaszba csak az a baj hogy átnézi... :/
2010. febr. 17. 20:58
12/15 anonim válasza:
Keress valami jó összefoglalót, vagy ha a füzetedbe jegyzeteltél tanuld meg, legalább a lényeg meglesz.
13/15 anonim válasza:
14/15 anonim válasza:
Képzeld én nem tudtam semmit irodalomból pedig egy csomó életrajz meg minden volt. Este sokat tanultam, reggel is skszor átnéztem. Csak az életrajzokat puskáztam ami 1 feladat a 10-ből. Mikor kiadta enyém volt, a második amit kiadott. Az osztályba a 2. legjobb lett az enyém! :) sztem ha nagyon reménytelen puskázz. Sok sikert! Tájékoztass az eredményről!
15/15 A kérdező kommentje:
hát köszönöm mindenkinek!! megirtuk nem lett vészes de most megyek aludni mert nagyon álmos vagyok 4kor keltem évászámokat neveket tudtam szerencsére térképes is volt egy hármas remélem hogy lesz...
2010. febr. 18. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!