Holnap írunk témazárót az egész ókori rómából. Este megbirom tanulni?
Nincs rá esély!:S
Mért nem tanultál rá?
majd kijavitod
ennyi idő alatt nem tudod megtanulni
Hát figyelj szerintem nem lehetetlen..
Persze neked kell mérlegelned,hogy megéri-e,leülhetsz és tanulhatsz reggelig,így ha nem is 4-es,5-ös(bár ki tudja),de lehet nem lesz karó,viszont ha éjszaka fennt vagy másnap tuti iszonyú fáradt leszel..
azt is te tudod mennyire kérik részletesen..
szerintem egyébként az a 60 oldal tanulható lenne,bár tudom te nem egyetemen vagy,de ott aztán van hogy több 100 oldalt kell megtanulnunk egy éjszaka alatt,volt már hogy sikerült:)
mindenesetre kitartás és sok sikert holnap,aztán ha tudod máskor időben kezd el a felkészülést:)
(egy töri szakos egyetemista lány)
én 25 oldalnyi 2. világháborúból írtam néhány hete.
42-ben tartottunk, én akkor jöttem rá, hogy egyáltalán elkezdtük a világháborút xD
szóval este nekiálltam tanultam 10 percet és 3/4 lett :D
egyszerűen elolvastam és megjegyeztem mindent geyből. szóval szerintem próbáld meg vannak csodák ;D
köszönöm rájöttem ha 2 órát tanulom akkor minden leckére 10 perc jut .. de 10 perc alatt el se olvasom :S
ugyhogy reggel felkelek hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!