Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Holnap írunk témazárót az...

Holnap írunk témazárót az egész ókori rómából. Este megbirom tanulni?

Figyelt kérdés
vagy van még rá esély hogy jól megírjam? a könyvbe ez kb 60 oldal...:/ vagy neki se álljak?? mit gondfoltok?
2010. febr. 17. 20:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Uhh, ez gáz. Szerintem ha eddig halogattad már mind1. Ha most elkezdenéd reggelig tanulhatod, így éjjszaka nem alszol és reggel kialvatlan, nyűgös és fáradt leszel, szerintem nem éri meg...
2010. febr. 17. 20:35
 2/15 anonim ***** válasza:

Nincs rá esély!:S

Mért nem tanultál rá?

2010. febr. 17. 20:36
 3/15 anonim ***** válasza:
másrészt ez szinte lehetetlen lenne, hogy mindent legalább kettesre megtanulj...
2010. febr. 17. 20:37
 4/15 anonim ***** válasza:

majd kijavitod

ennyi idő alatt nem tudod megtanulni

2010. febr. 17. 20:39
 5/15 anonim ***** válasza:
sztem puskázz:D
2010. febr. 17. 20:39
 6/15 anonim ***** válasza:

Hát figyelj szerintem nem lehetetlen..

Persze neked kell mérlegelned,hogy megéri-e,leülhetsz és tanulhatsz reggelig,így ha nem is 4-es,5-ös(bár ki tudja),de lehet nem lesz karó,viszont ha éjszaka fennt vagy másnap tuti iszonyú fáradt leszel..

azt is te tudod mennyire kérik részletesen..

szerintem egyébként az a 60 oldal tanulható lenne,bár tudom te nem egyetemen vagy,de ott aztán van hogy több 100 oldalt kell megtanulnunk egy éjszaka alatt,volt már hogy sikerült:)

mindenesetre kitartás és sok sikert holnap,aztán ha tudod máskor időben kezd el a felkészülést:)

(egy töri szakos egyetemista lány)

2010. febr. 17. 20:44
 7/15 anonim ***** válasza:

én 25 oldalnyi 2. világháborúból írtam néhány hete.

42-ben tartottunk, én akkor jöttem rá, hogy egyáltalán elkezdtük a világháborút xD

szóval este nekiálltam tanultam 10 percet és 3/4 lett :D

egyszerűen elolvastam és megjegyeztem mindent geyből. szóval szerintem próbáld meg vannak csodák ;D

2010. febr. 17. 20:46
 8/15 A kérdező kommentje:

köszönöm rájöttem ha 2 órát tanulom akkor minden leckére 10 perc jut .. de 10 perc alatt el se olvasom :S

ugyhogy reggel felkelek hamarabb.

2010. febr. 17. 20:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Este nem, de éjszaka igen. Majd szombaton kialszod.
2010. febr. 17. 20:50
 10/15 anonim ***** válasza:
ha tudsz jól, akkor puskázz :)
2010. febr. 17. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!