Ezt hogy érti Dancsó? "Gyerekek, ezt teszi a szcientológia. "?
Köszi a válaszod!
Amúgy a szcientológia nem a hitgyüli része? Lehet rosszul fejezem ki magam.
Azt értem.Úgy sikerült elérnem, hogy olyan kérdésekhez szóltam hozzá, amiknek az alapja majdnem minden estben hamis adaton alapul, de mivel a kérdések - amikre választ adtam eddig - kivétel nélkül negatív hangvételűek, én meg próbáltam pozitívan válaszolni, így sem a kérdések feltevőjének, sem a válaszadók - akik szintén a negatív és leértékelő álláspontot részesítették előnyben - nagy többsége leszavazott. Amikor az árral szemben próbál meg evezni az ember, sokszor így jár. Viszont sosem érné el a célját, ha e miatt feladná a haladását.
Válaszolgathatnék én is hasonlóan, még ha nem is lenne igaz amit írok, legalábbis nem hiteles forrásból származna a válaszom, csak hogy több legyen a százalékos értékelésem. Attól még nem lennék hitelesebb.
Úgy érti hogy szcientológia szekta tagja és ami miatt ilyen gyenge színész.
A hit gyülekezet és a szcientológia két külön szekta de lényegében ugyan azon az elven működik mind kettő... manipulálással tagok beszervezése majd a lehető legtöbb pénzt kicsikarni belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!