Hova tűnik az a sok fiatal, aki Magyarországon eltűnik?
Figyelt kérdés
annyi fiatal tűnik el mostanában. vajon bűnszervezet rabolja el őket, vagy elszöknek??2010. febr. 14. 16:25
11/17 anonim válasza:
Egy kisebb faluban, városban mindenki ismeri egymást akkor nem többen várják haza? Mindegy a lényeg hogy mindenhol mindenkit hazavárnak.
12/17 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem hiszem ezt, voltam Budapest határán kívűl, és akárhonnan eltűnik egy ember borzalmasnak tartom, és félelmetesnek. én csak próbáltam a bűnözők fejével gondolkodni, és én szeretném a legjobban ha minden egyes ember,aki eltűnik megkerülne, és megszűnnének az eltűnések. csak feltettem a kérdést, mivel budapesti vagyok. ha miskolci, vagy szolnoki lennék, akkor azzal kapcsolatban kérdeztem volna. sajnálom, ha félreérthető voltam.
2010. febr. 14. 16:53
13/17 anonim válasza:
elviszik őket, mint ahogy előttem írták prostiknak vagy eladják a belső szerveiket... szervkereskedelem, durva, de mégis űzik..
14/17 A kérdező kommentje:
de a rendőrség miért nem tud ez ellen semmit tenni? vagy miért nem vállalják fel, hogy igen ez van tenni kell ellene?
2010. febr. 14. 17:01
15/17 anonim válasza:
Ez kb a "miért fagy má megin'" esete :) Ez van, nehéz az ilyesmi, satnya az örökség, nem vezet út semerre, beszélgessünk? :D
16/17 anonim válasza:
" például a tavaly eltűnt Ophelie testét is folyásiránnyal ellenkező irányban találták meg, "
Szted a Csepel sziget feljebb van a Dunán, mint a lánchíd????
17/17 A kérdező kommentje:
Ophélie-t egy olyan öbölben találták meg, amelybe csak a Duna folyásirányával szemben lehet beúszni.
2010. febr. 14. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!