Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hova tűnik az a sok fiatal,...

Hova tűnik az a sok fiatal, aki Magyarországon eltűnik?

Figyelt kérdés
annyi fiatal tűnik el mostanában. vajon bűnszervezet rabolja el őket, vagy elszöknek??
2010. febr. 14. 16:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
milyen bűnszervezetekre gondolsz? Amúgy ez engem is érdekel, mert tényleg sokan csak úgy felszívódnak mostanában.
2010. febr. 14. 16:34
 2/17 anonim ***** válasza:
10%
Elviszik őket az UFO-k.
2010. febr. 14. 16:34
 3/17 A kérdező kommentje:
nem tudom mennyire léteznek ilyen fajta bűnszervezetek, de félelmetesnek tartom,hogy például a tavaly eltűnt Ophelie testét is folyásiránnyal ellenkező irányban találták meg, meg elég sok ilyen eset van, akikről semmit nem tudni, nyom nélkül tűnnek el. pl. Ackermann Dávid, Strehó Gergő.. hova tűnnek az emberek??
2010. febr. 14. 16:39
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem 2 lehetőség van: 1. megölik őket és a testüket eldugják

2. Kiviszik őket külföldre prostinak.... sajnos ezt csinálják gyakrabban

2010. febr. 14. 16:40
 5/17 anonim ***** válasza:
rosszul írtam: Sajnos ezeket csinálják leggyakrabban.. ezt akartam írni
2010. febr. 14. 16:41
 6/17 anonim ***** válasza:
hát szerintem nincs sok ilyen fajta "maffia" (bűnszervezet), de ki tudja ??? Első válaszoló voltam.
2010. febr. 14. 16:41
 7/17 A kérdező kommentje:
de ennek mi értelme van? szóval ez most durván fog hangzani,de sokkal egyszerűbb határ menti falukból a nagy szegénységből elvinni az embereket, hiszen ott a kutya sem figyel rájuk (sajnos!!). de Budapestről a belvárosból mi értelme van, hiszen ezeket az embereket rengetegen várják haza!
2010. febr. 14. 16:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
miért? szerinted csak a pestieket várják haza? A szegényeket falun is ugyanúgy hazavárják a szülők... meg minek menjen le falura? Ott a belváros, a drogosok, kapcsolatok, ezt hívják emberkereskedésnek...
2010. febr. 14. 16:46
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne bántsd a kérdezőt, még nem volt BP. határán kívül, azt hiszi, hogy ott ősemberek élnek, barlangban laknak.
2010. febr. 14. 16:49
 10/17 anonim ***** válasza:
eladják a szerveiket/kiviszik prostinak
2010. febr. 14. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!