Mint látod, utána írtam hogy bocs.
Csak tudjátok, már tiszta híres vagyok itt, annyi választ kapok, nem értelmeztem. Meg tele volt helyesírási hibával.
Igazából itt már nem is a rajzomról írtok, hanem engem akartok felhúzni, megbántani. De nem fog menni Drágáim. Már én sem a rajzomról írok, mint látjátok.
Annyira bunkók, tahók egyesek, hogy az hihetetlen.
Én egy ronda szót nem írtam. És mégis én vagyok a köcsög, meg az ilyenek.
A-a.
Nézd meg a 2. oldalon.
Nem én kezdtem.
Nem lehetne lezárni ezt a vitát? Kész szánalom ami itt megy. Oké, most már meg lett mondva a kiscsajnak, hogy szar a képe, nem kell tovább ragozni. Ha akarja, hőbörögjön magában, aztán annyi.
Szóval mostantól nem kéne válaszolgatni erre a kérdésre, mert unom már. Aki meg válaszol, az megy Szibériába.
na szép mondhatom.:D micsoda nézettség lett itt.:) szerintem örülj neki kislány mert nem sok mindenkinek adatik meg ez a figyelem. ha feltenném egy rajzomat soha nem jönne ennyi válasz. jókat röhögtem rajta...:D nyugodj már meg.
A "Művészetis Lányka" (amugy köszi ezt a nevet tök tetszik.:)
Ne sírj. Ne küldjek zsebkendőt.?
Élethű a rajzod.-)
Akinek nem tetszik, vakuljon meg.
Én már korábban 5-öt adtam rá.
Amitől rossz: a részletek nem eléggé kimunkáltak beleértve az árnyékolást is, ráadásul még kancsal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!