Nagyon rossz a rajzod.
Most jobb?
És min kaptam volna fel a vizet?
Mert nem tetszik nektek? És az engem hol érdekel?
Csak igazságtalanok vagytok.
Bármennyire is szar, valamennyit ezzel is kellett dolgozni.
Ezáltal nem 0.
Nevetséges vagy...
Csináltál egy eszméletlen rossz rajzot, aminek se az arányai, se az elkészítés módja nem jó (B-s grafitceruza+félfamentes rajzlap...).
Kérdezed az emberek véleményét, senkinek nem tetszik (na jó, 1-2 embernek igen, de a többség szerint béna).Kéred hogy osztályozzák a rajzodat. Aki 0, 1, 2 -vel válaszol, azt elkezded oltani, mert hogy az biztos nem 0 mert dolgozál vele = nem lehet 0. Ja, csak hogy te azt kérdezted, hogy milyen a rajz, nem azt hogy mennyit dolgoztál vele. Sajnos, lehet hogy sokat dolgoztál vele, de a rajzod BÉNA LETT! Ezt fogd fel! Szerinted itt mindenki hülye csak te vagy okos vagy mi van?? Szar a rajzod basszus fogd fel, gagyi másolás. Ilyet bárki tud. Ha annyira tehetséges vagy, akkor nem rajzolsz kis Avatar szereplőket, hanem pl csendéletet FESTESZ vagy hasonlók. Saját fejből, nem egy képről lemásolni az arcát egy hülye figurának!
Szánalmas!
14 -éves szintert 7-est
de ha nomralisan nzném kor nélkül akkor 4-5
15:23-as.
Mivel sajnos írni nem tudsz, nem igazán értem, de szerintem azt akartad írni, hogy ha nem néznéd a kort, akkor ezt egy 7 éves gyerek csinálta.
Na azért megnézném, hogy egy 7 éves gyerek hol csinál ilyet.
Látom, nagyon okosnak hiszi magát most itt mindenki. :)
Tökre örülök, amikor ír valami, mert ez már vicces.
És igen! Ti vagytok a nevetségesek, nem én!
15:23-as.
Jah, bocs, most már értem.
Ja, kislány ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye..
SZAR A RAJZOD :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!