Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 10-ből hányast adnál erre a...

10-ből hányast adnál erre a rajzomra?

Figyelt kérdés

[link]

14/L

2010. febr. 13. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
hát igen, eléggé nyominger lett, de ha neked tetszik, akkor kerezetesd be aztán cső...
2010. febr. 13. 22:09
 32/77 A kérdező kommentje:

Jaj, de, belegázoltatok a lelki világomba. :(

Mi lesz velem? :(

Vagyok azért annyira értelmes, hogy ezen nem sértődöm meg.

Ez nem vízfelkapás volt, meg semmi.

Csak úgy kíváncsiságból megnézném, ki hogyan rajzol, de tényleg. A kis művészeti gimis lányka biztos jól tud, de biztos van olyan köztetek, aki tud egy pálcikaembert.

És mi az hogy lelki fogyatékos? Csak kíváncsi voltam, hogy mit írnak az emberek. Ez neked lelki fogyatékosság? Hát akkor drágaságom, te mi vagy? :)

Majd még javítgatom, ne aggódj.

2010. febr. 13. 22:10
 33/77 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kopíroztam, halkan megsúgom. :)
2010. febr. 13. 22:11
 34/77 anonim ***** válasza:
Jól van, kiscsaj, lenyugodhatsz.
2010. febr. 13. 22:15
 35/77 A kérdező kommentje:

Tessék, én ilyeneket szeretek csinálni:

[link]

Tudom, ez is egyenlő a nullával, és a többi...

Pedig ezen nem hiszem hogy bármit is el lehet rontani.

Amúgy visszatérve erre a nullás dologra.

A 0 egyenlő a semmivel. Megértem, ha egy szar, pálcikaemberre, vagy egy szálkásan kiszínezett nem tudom mire azt írjátok, hogy 0, de erre nem. Ezzel is kell valamennyit dolgozni, bármennyire is szar nektek.

2010. febr. 13. 22:18
 36/77 anonim ***** válasza:
Hát igen tényleg nem ártana ilyenkor már régen ágyban a helyed.
2010. febr. 13. 22:20
 37/77 anonim ***** válasza:

én vagyok művészetis lányka XD

és megsugom h mindenkiben van tehetség és ha nagyon muszály előtudja hozni... de szerintem nagyon felkaptad a vizet. jobb lenne ha tényleg mennél aludni.:D énis megyek jóéjt és nyugodjmeg. ez tényleg egy szar.

2010. febr. 13. 22:22
 38/77 anonim ***** válasza:
és ha valaki csak pálcikaembert tud meg szálkásan kiszínezett valamit az miért egyenlő a nullával hm? áruld el már nekem. akinek nincs tehetsége vagy sokkal kevesebb annak egy olyan rajz is lehet kihívás. szóval ha már a tiedtől sokkal sz*rabb akkor lenézed, nullába veszed? akkor ne csodálkozz ha a te rajzodat is így értékelik akik jobban tudnak! ugyanezt csinálod, akkor ne csodálkozz. a helyedben magamba néznék kicsit.
2010. febr. 13. 22:24
 39/77 A kérdező kommentje:

Nem kaptam fel a vizet. Ha az lett volna, akkor nem így írok, elhiheted.

Akkor szar, 0, ratyi. Értem én elsőre is ám.

2010. febr. 13. 22:24
 40/77 A kérdező kommentje:

Na, te aztán valami ütős választ akartál, de nem jött össze.

Ha még valami értelmesről is írtál volna, jó, oké.

De most nem már. Mi az hogy egy pálcika ember rajzolásához tehetség kell? Most ezt te sem gondolhatod komolyan. 5 vonal, meg egy kör, aj ha.

Én nem nézek le senkit, ezt nem tudom honnan vetted. Csak furcsa, hogy nektek ez egyenlő a nullával. Akkor egy pálcikaember, nektek mi? Így értem...

2010. febr. 13. 22:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!